Oj Qwax , Qwax , jak dziecko , wysoka gorączka , ogromny ból głowy to z pewnością ciężki NOP , nikt kogo znam nie
mówił o takich objawach poszczepiennych , ja nie miałem żadnego bólu po żadnej z trzech szczepionek .
Moja żona po każdej z trzech miała lekki ból ręki , lekką gorączką , nie najlepsze samopoczucie przez kilka godzin na drugi
dzień po szczepieniu .
NOP to jest NOP nie ważne czy lekki , średni czy ciężki , jakby żona miała ciężki na pewno bym zgłosił zgodnie z zaleceniem
lekarza kwalifikującego do szczepień , lekarz też zalecił zgłoszenie lekkiego NOP jak będzie się utrzymywał więcej jak trzy dni .
Dopisane 09.02.2022r. o godz. 18:21:
~~pinochet napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Qwax , jak rozpoczęto akcję szczepień każdy kogo coś zabolało zgłaszał do punktu szczepień , obecnie robi to niewielu .
Po każdym szczepieniu u pewnej grupy występują NOP-y , jest to coś normalnego .
Myślę że obecnie ludzie to zrozumieli , nie widzą powodu zgłaszać tego co jest normalnym objawem po szczepieniu .
Nigdy nie było szczepień na tak olbrzymią skalę , 10,3 mld szczepień na świecie , 54,1% po pełnym szczepieniu .
Ma Pan rację,Panie Lucjanie.Prawie taką samą rację jak ten profesor od plandemii,który powiedział ,że nie zgłosiła się żadna osoba,która umarła wkrótce po szczepieniu tym życiodajnym eliksirze.
Nie musisz mi udowadniać że jesteś wzorcowym foliarzem , wiem to od dawna .
Książka o plandemii traci na wartości , wyrzuć na makulaturę , będzie z tego jakaś korzyść .