~~Aro Bolesławiec napisał(a): W Pażdzierniku 2020 wyjeżdżając na kontrakt do Niemiec,zrobiłem test na COVID ( 1 fala} tydzień przed wyjazdem. PO teście dostałem kartkę z loginem ,chyba do SANEPIDU: HASŁO itd. ZAPŁACIŁEM PRZELEWEM Z WYDRUKOWANYM POTWIERDZENIEM WPLATY ponad 400zł. Do dziś dnia nie ma potwierdzonego wyniku. Mamy2022rok. CZY KTOŚ JEST W STANIE MI TO WYTŁUMACZYĆ. Tak bym zrozumiał???
~~Marchewkowy Kielichowiec napisał(a): Dobra to skąd się wziął wirus?? Czekam ma odpowiedź
~~Marengo Jesion napisał(a): Co ty wiesz? Właśnie wyszedłem ze szpitala i nie będę pisał Co mi było ?! Bo i tak tego nie zrozumiesz dopuki sam nie złapiesz, jestem anty szczepionkowy i mnie dopadło, nikomu nie życzę tego przechodzić myślałem że już po mnie . Więc nie pisz o zeczach o których nie masz pojęcia.Pozdrawiam
~~Myszaty Tulipanowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marengo Jesion napisał(a): Co ty wiesz? Właśnie wyszedłem ze szpitala i nie będę pisał Co mi było ?! Bo i tak tego nie zrozumiesz dopuki sam nie złapiesz, jestem anty szczepionkowy i mnie dopadło, nikomu nie życzę tego przechodzić myślałem że już po mnie . Więc nie pisz o zeczach o których nie masz pojęcia.Pozdrawiam
Ja osobiście tego nie miałam ale miał mój tato bardzo ciężko 80% płuc zajętych później OIOM i respirator ,wyszedł z tego ale skutki ponosi do dziś .Widziałam jak ta choroba potrafi człowieka sponiewierać ,tego się nie da opisać ,po prostu dramat .
~~RN napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myszaty Tulipanowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marengo Jesion napisał(a): Co ty wiesz? Właśnie wyszedłem ze szpitala i nie będę pisał Co mi było ?! Bo i tak tego nie zrozumiesz dopuki sam nie złapiesz, jestem anty szczepionkowy i mnie dopadło, nikomu nie życzę tego przechodzić myślałem że już po mnie . Więc nie pisz o zeczach o których nie masz pojęcia.Pozdrawiam
Ja osobiście tego nie miałam ale miał mój tato bardzo ciężko 80% płuc zajętych później OIOM i respirator ,wyszedł z tego ale skutki ponosi do dziś .Widziałam jak ta choroba potrafi człowieka sponiewierać ,tego się nie da opisać ,po prostu dramat .
Dokładnie mnie też sponiewierało, nie mogłem oddychać , brak smaku , brak węchu , potworne bóle głowy , bóle gardła ,gorączka , bóle mięśni , itd ledwo przeżyłem było to na wiosnę 2015 roku
Wyrwałeś mi to spod klawiatury
~~RN napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myszaty Tulipanowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marengo Jesion napisał(a): Co ty wiesz? Właśnie wyszedłem ze szpitala i nie będę pisał Co mi było ?! Bo i tak tego nie zrozumiesz dopuki sam nie złapiesz, jestem anty szczepionkowy i mnie dopadło, nikomu nie życzę tego przechodzić myślałem że już po mnie . Więc nie pisz o zeczach o których nie masz pojęcia.Pozdrawiam
Dokładnie mnie też sponiewierało, nie mogłem oddychać , brak smaku , brak węchu , potworne bóle głowy , bóle gardła ,gorączka , bóle mięśni , itd ledwo przeżyłem było to na wiosnę 2015 roku
To jakieś 5 lat do tyłu .