Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
90 chorych z koronawirusem z bolesławieckim szpitalu
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
8 lutego 2022r. o 21:46
~~Aro Bolesławiec napisał(a): W Pażdzierniku 2020 wyjeżdżając na kontrakt do Niemiec,zrobiłem test na COVID ( 1 fala} tydzień przed wyjazdem. PO teście dostałem kartkę z loginem ,chyba do SANEPIDU: HASŁO itd. ZAPŁACIŁEM PRZELEWEM Z WYDRUKOWANYM POTWIERDZENIEM WPLATY ponad 400zł. Do dziś dnia nie ma potwierdzonego wyniku. Mamy2022rok. CZY KTOŚ JEST W STANIE MI TO WYTŁUMACZYĆ. Tak bym zrozumiał???

M21 ci wszystko wyjaśni Docent,Profesor z Łocic
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ed niezalogowany
8 lutego 2022r. o 21:58
Uswuncie tego dzieciaka z tak odpowiedzialnej funkcji!
Zejdzie na zawał!
~~GB niezalogowany
8 lutego 2022r. o 22:23
~~Marchewkowy Kielichowiec napisał(a): Dobra to skąd się wziął wirus?? Czekam ma odpowiedź

Wirus wziął się z telewizora , wpuszczony został w głowy oglądaczy , po czym zaczęto testować oglądaczy pseudo testami które nie wykrywają żadnego covida i losowo podają wynik dodatni lub ujemny .Wprowadzono dodatkowe wysokie wynagrodzenia dla lekarzy za stwierdzenie i leczenie covida , więc zaczęło się przypisywanie covida innym schorzeniom i zgonom .Brane z sufitu statystyki zakażeń podawane przez media potęgowały grozę sytuacji .Remedium na tego fikcyjnego virusa ma być przygotowany wcześniej preparat pod pozorem szczepionki a którego zadaniem od samego początku jest jedno ,depopulacja ludzi na planecie .Podawany jest on w ten sposób że tylko pewien procent partii jest śmiertelny albo w krótkim czasie po szczepieniu albo w dłuższym okresie ,reszta to placebo .Jesteśmy świadkami największej mistyfikacji w historii ludzkości .Mistyfikacji której ta najbardziej naiwna i bezmyślna część ludzkości nie przeżyje
~~Myszaty Tulipanowiec niezalogowany
8 lutego 2022r. o 23:04
~~Marengo Jesion napisał(a): Co ty wiesz? Właśnie wyszedłem ze szpitala i nie będę pisał Co mi było ?! Bo i tak tego nie zrozumiesz dopuki sam nie złapiesz, jestem anty szczepionkowy i mnie dopadło, nikomu nie życzę tego przechodzić myślałem że już po mnie . Więc nie pisz o zeczach o których nie masz pojęcia.Pozdrawiam

Ja osobiście tego nie miałam ale miał mój tato bardzo ciężko 80% płuc zajętych później OIOM i respirator ,wyszedł z tego ale skutki ponosi do dziś .Widziałam jak ta choroba potrafi człowieka sponiewierać ,tego się nie da opisać ,po prostu dramat .
~~RN niezalogowany
8 lutego 2022r. o 23:13
~~Myszaty Tulipanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marengo Jesion napisał(a): Co ty wiesz? Właśnie wyszedłem ze szpitala i nie będę pisał Co mi było ?! Bo i tak tego nie zrozumiesz dopuki sam nie złapiesz, jestem anty szczepionkowy i mnie dopadło, nikomu nie życzę tego przechodzić myślałem że już po mnie . Więc nie pisz o zeczach o których nie masz pojęcia.Pozdrawiam

Ja osobiście tego nie miałam ale miał mój tato bardzo ciężko 80% płuc zajętych później OIOM i respirator ,wyszedł z tego ale skutki ponosi do dziś .Widziałam jak ta choroba potrafi człowieka sponiewierać ,tego się nie da opisać ,po prostu dramat .

Dokładnie mnie też sponiewierało, nie mogłem oddychać , brak smaku , brak węchu , potworne bóle głowy , bóle gardła ,gorączka , bóle mięśni , itd ledwo przeżyłem było to na wiosnę 2015 roku
~~pinochet niezalogowany
8 lutego 2022r. o 23:22
~~RN napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myszaty Tulipanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marengo Jesion napisał(a): Co ty wiesz? Właśnie wyszedłem ze szpitala i nie będę pisał Co mi było ?! Bo i tak tego nie zrozumiesz dopuki sam nie złapiesz, jestem anty szczepionkowy i mnie dopadło, nikomu nie życzę tego przechodzić myślałem że już po mnie . Więc nie pisz o zeczach o których nie masz pojęcia.Pozdrawiam

Dokładnie mnie też sponiewierało, nie mogłem oddychać , brak smaku , brak węchu , potworne bóle głowy , bóle gardła ,gorączka , bóle mięśni , itd ledwo przeżyłem było to na wiosnę 2015 roku

Wyrwałeś mi to spod klawiatury
~~Tomasz niezalogowany
9 lutego 2022r. o 7:59
Wstyd droga redakcjo .Pisałem komentarz w którym opisałem po krotce wrażenia z pobytu mamy na covidowym w Boleslawcu .I co widzę ?Kolejny komentarz sprytnie po paru godzinach usunięty .Obnaża to słabość osoby prowadzącej portal gdzie jedynym narzędziem w obronie swoich racji jest usunięcie tego co nie wygodne .Idziecie w stronę istotne .pl a wręcz depczecie im po piętach jeśli chodzi o selekcje komentarzy .Jeszcze zacznijcie pisać felietony kochających innaczej i będzie remis
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
9 lutego 2022r. o 8:30
~~RN napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myszaty Tulipanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marengo Jesion napisał(a): Co ty wiesz? Właśnie wyszedłem ze szpitala i nie będę pisał Co mi było ?! Bo i tak tego nie zrozumiesz dopuki sam nie złapiesz, jestem anty szczepionkowy i mnie dopadło, nikomu nie życzę tego przechodzić myślałem że już po mnie . Więc nie pisz o zeczach o których nie masz pojęcia.Pozdrawiam

To jakieś 5 lat do tyłu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza