Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
90 chorych z koronawirusem z bolesławieckim szpitalu
~~Piernikowa Żurawina niezalogowany
10 lutego 2022r. o 5:52
~~nona napisał(a): myślę że ciebie też dopadnie ta ""grypa "" wtedy bedziesz inaczej śpiewał

No dopadła mnie ta grupa śpiewam że normalnie że strachu poleje się ze śmiechu dwa dni bez smaku dwa bez zapachu 3 dni głowa bolała bez antybiotyków i leczenia kazali siedzieć w domu aż przejdzie porażka leczenia sam ten covid to wielki rozmach na kasę nic więcej nikogo nikt nie interesuje i nikt za nic nie odpowiada brawo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piernikowa Żurawina niezalogowany
10 lutego 2022r. o 6:10
~~Piernikowa Żurawina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~nona napisał(a): myślę że ciebie też dopadnie ta ""grypa "" wtedy bedziesz inaczej śpiewał

No dopadła mnie ta grupa śpiewam że normalnie ze strachu poleje się ze śmiechu dwa dni bez smaku dwa bez zapachu 3 dni głowa bolała bez antybiotyków i leczenia kazali siedzieć w domu aż przejdzie porażka leczenia sam ten covid to wielki rozmach na kasę nic więcej nikogo nikt nie interesuje i nikt za nic nie odpowiada brawo
a teraz nagle będzie wszystko znoszone w końcu minister Niedzielski stoi na wysokości zadania tylko żeby zrobił to co powiedział to od kwietnia covid idzie w niepamięć hahaha a tyle strachu było i wylewu mądrości na temat wymyślonej choroby
~~YAGA niezalogowany
10 lutego 2022r. o 19:15
Nie chce mi się komentować tego zachwytu , weźcie się najpierw za te poradnie szczególnie chirurgiczna bo tam jest istny " Folwark" ., prosty zabieg stratowałam dwa razy i du....po prostu brak słów . Albo przyjmuje tam Chirurg z prawdziwego zdarzenia a nie Dziadki Leśne po dwie godzinki i luz blues albo to zamknijcie i nie denerwujcie ludzi .
22258
#Horus nieaktywny
11 lutego 2022r. o 9:55
zastanawiający tytuł ...
a może jakieś info o tym ilu samych bolesławian to dopadło?

bo wychodzi na to że jak zwiezie się tu pacjentów z całego województwa to napisze się że ''w bolesławieckim szpitalu leży 300 a może nawet ...a co tam -500 chorych z koronawirusem''

jeśli prawdą jest -a myślę że tak- że szpitale mają niezłą kasę na tych ''chorych'' to może nawet ''dyrektory '' wymieniają się danymi co do ilości pacjentów...
-stary...mam trochę wolnych łóżek a zaczyna mi brakować kasy ...nie masz czasem nadwyżki?
-nie ma problemu ....ilu chcesz?
-czekaj niech policzę ...20 razy (?????) ...trochę mało ...daj mi 30-u ..
-spoko stary ...daj mi dwa dni i ci ich podeślę ale wiesz ...coś za coś ...
-ok. będę pamiętał ...

i tak to się może toczyć ...;D
~~Ksyea niezalogowany
11 lutego 2022r. o 10:25
Wszyscy Ci nawiedzeni covidowcy powinni być zamknięci w wariatkowie z maseczkami nie tylko na twarzach ale i na oczach i uszach i tak siedzieć do końca życia. Wtedy byli by bezpieczni. Ale najważniejsze jest to że my.. nieliczni Normalni bylibyśmy bezpieczni!!
18442
PIS-PO-PRL
11 lutego 2022r. o 10:27
Horus napisał(a): i tak to się może toczyć ...;D

Jedna z bardziej foliarskich teorii, jaką ostatnio słyszałem
czyli może być w tym odrobina prawdy :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
11 lutego 2022r. o 18:11
myślisz że tylko odrobina? ;D

18442
PIS-PO-PRL
11 lutego 2022r. o 18:36
od odrobiny się zaczyna, potem jest już z górki.
Byli łowcy skór, to nie zdziwią mnie covidowe wypożyczenia :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza