~~Horus napisał(a): Sam nie wiem co lepsze ale wole tysiac euro od tysiaca zeta.
~~Horus napisał(a): Sam nie wiem co lepsze ale wole tysiac euro od tysiaca zeta.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Sam nie wiem co lepsze ale wole tysiac euro od tysiaca zeta.
To tak nie działa.
Będzie tysiąc złotych albo 200 euro :)
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Sam nie wiem co lepsze ale wole tysiac euro od tysiaca zeta.
To tak nie działa.
Będzie tysiąc złotych albo 200 euro :)
nie każdy ''horus'' to Horus...;D
bierz to pod uwagę ...oczywiście jak chcesz ...
No właśnie i się nie podszywaj jak ludzie rozmawiają.
PanM napisał(a): Polacy zyskują sobie prawdziwego przyjaciela sąsiada. Najlepsze co możemy zrobić w całej naszej 1000 letniej burzliwej historii. Ta fala wojennej emigracji przyniesie obu stronom bardzo wymierne korzyści. Ukraińcy zintegrują się z nowym dla nich światem a my pozyskamy uzupełnienie kadrowe dziurawego rynku pracy
Teraz czas wprowadzić €.
PanM napisał(a): Polacy zyskują sobie prawdziwego przyjaciela sąsiada. Najlepsze co możemy zrobić w całej naszej 1000 letniej burzliwej historii.
Teraz czas wprowadzić €.Dopisane 07.03.2022r. o godz. 07:00:Ktoś napisał: PanM napisał(a): Polacy zyskują sobie prawdziwego przyjaciela sąsiada. Najlepsze co możemy zrobić w całej naszej 1000 letniej burzliwej historii. Ta fala wojennej emigracji przyniesie obu stronom bardzo wymierne korzyści. Ukraińcy zintegrują się z nowym dla nich światem a my pozyskamy uzupełnienie kadrowe dziurawego rynku pracy
Teraz czas wprowadzić €.