Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nocna Zmiana Bluesa już w piątek w Teatrze Starym - chcesz wejściówkę?
~~JoeMonster niezalogowany
16 lutego 2022r. o 10:25
Mam receptę od lekarza na ten koncert. Jestem chory. Bardzo, bardzo chory. Na bluesa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dawid niezalogowany
16 lutego 2022r. o 10:42
Chciałbym wybrać się na koncert ponieważ ta muzyka mnie uspokaja i porywa do tańca Pan Sławek ma bardzo dobry kontakt z publicznością i na jego koncertach można tańczyć całą noc nieprzerwanie jak sama nazwa mówi Nocna Zmiana Bluesa
~~qwas niezalogowany
16 lutego 2022r. o 12:02
Po ile bilety?
29
Bernard
16 lutego 2022r. o 13:29
~~qwas napisał(a): Po ile bilety?

70 zł

bobrzanie.pl
~~Starozłoty Kasztanowiec niezalogowany
16 lutego 2022r. o 13:31
Rozmowy z Panem Sławkiem w starym Pegazie w trakcie warsztatów BnB o muzyce.... bezcenne.

~~Mario niezalogowany
16 lutego 2022r. o 14:00
Muzyka mojej młodości. Trochę drogo. Nie przyzwyzajony jestem żeby płacić za koncerty
~~Krystyna niezalogowany
16 lutego 2022r. o 14:36
~~Mario napisał(a): Muzyka mojej młodości. Trochę drogo. Nie przyzwyzajony jestem żeby płacić za koncerty

Bardzo to przykre co napisałeś, A w sklepie też nie płacisz? Twórczość Artystów jest towarem z najwyższej półki i z jakiej racji mają pracować na darmozjadów. Największy Fan bluesa śp. Wojtek Wiśniewski, choć był biedny zawsze płacił za bilety i mawiał ZA SZTUKĘ TRZEBA PŁACIĆ. Zapamiętaj!!!!!
8184
iro05
16 lutego 2022r. o 15:18
Szef powiedział do mnie dziś, że mam przyjść na nocną zmianę w piątek , 18 do szóstej rano, powiedziałem mu, że jedyna nocna zmiana jaka przychodzi mi do głowy w piątek to Nocna Zmiana Bluesa. Zwolnił mnie, nie mam kasy na bilet.

ir@s
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza