Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
91 nowych zakażeń koronawirusem w powiecie w ciągu ostatniej doby, jedna osoba zmarła
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
17 lutego 2022r. o 13:13
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Tego już się nie da czytać,nie wspomnę o komentowaniu....

Nawet to do głowy Tobie nie przyjdzie , nie da się czytać , nie czytaj , nie komentuj ,
temat dla Ciebie zbyt trudny do ogarnięcia ?, czy może jako człowieka wrażliwego na cierpienia
i tragedie ludzkie -( najwięcej zgonów w UE )- ruszyło sumienie , masz w tym jakiś udział ,jako propagator teorii spiskowych .
Dopisane 17.02.2022r. o godz. 13:03:
Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): ale aby było weselej i nie tkwić w ''grobowym nastroju'' może to?

''Minister zdrowia Adam Niedzielski po raz kolejny poinformował o odwrocie zarazy i znoszeniu pandemicznych limitów. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, restrykcje będą luzowane już od marca.

Nieco mniej pozytywnych informacji mają pozarządowi eksperci, którzy ostrzegają, że Omikron nie powiedział ostatniego słowa, a zbyt szybkie znoszenie restrykcji może szybko doprowadzić do kolejnego, niebezpiecznego wzrostu zakażeń. Za sprawą nieprzemyślanych działań PiS pandemia może zostać z nami już na zawsze.
''
oj tam...nie tragizujmy...;D

Czyli wierzysz Niedzielskiemu , przedstawicielowi rządu .
Ja bardziej ufam po za rządowym ekspertom .

Śmiechu warte .Ale błazen w akcji .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
17 lutego 2022r. o 13:14
PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.
Lucek… powstrzymaj mnie, bo całe miasto wybije ;)

Pojedz do łocic i tam pokazał proszę zrób to.
17 lutego 2022r. o 13:15
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.

Pojedz do łocic i tam pokazał proszę zrób to.[/c pokazał*
17 lutego 2022r. o 13:16
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.

Pojedz do łocic i tam pokazał proszę zrób to.[/c pokazał*

Kaszlnij*
14240
M21W2
17 lutego 2022r. o 13:30
PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.

Dobrze robisz , nie ma odwrotu , jak nie szczepienia to przechorowanie , musimy dołączyć do wysoko wyszczepionej
postępowej Europy i skończyć z pandemią .

17 lutego 2022r. o 13:33
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.

Dobrze robisz , nie ma odwrotu , jak nie szczepienia to przechorowanie , musimy dołączyć do wysoko wyszczepionej
postępowej Europy i skończyć z pandemią .

Ale beka
~~Ciemnobłękitna Pragnia niezalogowany
17 lutego 2022r. o 13:35
Że są jeszcze są osoby wierzą w te wyniki testów i że wyszczepienia chronią haha , makabra , jakim trzeba być zacofanym ciemniakiem ,normalne średniowiecze
14240
M21W2
17 lutego 2022r. o 13:44
~~Ciemnobłękitna Pragnia napisał(a): Że są jeszcze są osoby wierzą w te wyniki testów i że wyszczepienia chronią haha , makabra , jakim trzeba być zacofanym ciemniakiem ,normalne średniowiecze

Średniowiecze to epoka postępu i odkryć - CIEMNIAKU ZACOFANY , to coś tak jak wiek XXI .
Tak wtedy jak i obecnie tacy jak Ty nie wierzyli w naukę i jej osiągnięcia .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy