M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Tego już się nie da czytać,nie wspomnę o komentowaniu....
Nawet to do głowy Tobie nie przyjdzie , nie da się czytać , nie czytaj , nie komentuj ,
temat dla Ciebie zbyt trudny do ogarnięcia ?, czy może jako człowieka wrażliwego na cierpienia
i tragedie ludzkie -( najwięcej zgonów w UE )- ruszyło sumienie , masz w tym jakiś udział ,jako propagator teorii spiskowych .
Dopisane 17.02.2022r. o godz. 13:03:Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): ale aby było weselej i nie tkwić w ''grobowym nastroju'' może to?
''Minister zdrowia Adam Niedzielski po raz kolejny poinformował o odwrocie zarazy i znoszeniu pandemicznych limitów. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, restrykcje będą luzowane już od marca.
Nieco mniej pozytywnych informacji mają pozarządowi eksperci, którzy ostrzegają, że Omikron nie powiedział ostatniego słowa, a zbyt szybkie znoszenie restrykcji może szybko doprowadzić do kolejnego, niebezpiecznego wzrostu zakażeń. Za sprawą nieprzemyślanych działań PiS pandemia może zostać z nami już na zawsze.
''
oj tam...nie tragizujmy...;D
Czyli wierzysz Niedzielskiemu , przedstawicielowi rządu .
Ja bardziej ufam po za rządowym ekspertom .
Śmiechu warte .Ale błazen w akcji .
PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.
Lucek… powstrzymaj mnie, bo całe miasto wybije ;)
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.
Pojedz do łocic i tam pokazał proszę zrób to.[/c pokazał*
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.
Pojedz do łocic i tam pokazał proszę zrób to.[/c pokazał*
Kaszlnij*
PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja chodzę po rynku i kaszle… nie w rękaw.
Dobrze robisz , nie ma odwrotu , jak nie szczepienia to przechorowanie , musimy dołączyć do wysoko wyszczepionej
postępowej Europy i skończyć z pandemią .
~~Ciemnobłękitna Pragnia napisał(a): Że są jeszcze są osoby wierzą w te wyniki testów i że wyszczepienia chronią haha , makabra , jakim trzeba być zacofanym ciemniakiem ,normalne średniowiecze