~~Kamil napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Runianka napisał(a): Zbiórka jest niezweryfikowana. Nie wiadomo na kogo się składacie
Zbiórka jest całkowicie uzasadnia. Pewnie chodzi o jakiś wymóg formalny, który wkrótce zostanie uzupełniony. Cała lokalna społeczność zna sprawę i jako jej członek zapewniam że nie skończy się jak ze zbiórką na seicento Sebastiana Kościelnika :-)
Zastosowana autokorekta
~~Ultramarynowa Runianka napisał(a): Zbiórka jest niezweryfikowana. Nie wiadomo na kogo się składacie
~~Jasnobłękitna Kuningamia napisał(a): Nie no, ktoś tu sobie jaja robi, a ludzie się nabierają... Dom był ubezpieczony i ubezpieczenie wszystko zwróci. Skoro bolec.info nie pomaga wbrew tytułowi, to kolejna ściema. Bolesławianin nie są dziwny czlowiek mi. Kto to redaguje ??? To wszystko, to jakiś gruby przekręt. Niech prokuratura to wyjaśni.Zastosowana autokorekta
~~Jasnobłękitna Kuningamia napisał(a): Nie no, ktoś tu sobie jaja robi, a ludzie się nabierają... Dom był ubezpieczony i ubezpieczenie wszystko zwróci. Skoro bolec.info nie pomaga wbrew tytułowi, to kolejna ściema. Bolesławianin nie są dziwny czlowiek mi. Kto to redaguje ??? To wszystko, to jakiś gruby przekręt. Niech prokuratura to wyjaśni.Zastosowana autokorekta