Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomagamy pogorzelcom z Ołoboku
~~Czarniawy Tojeść niezalogowany
19 lutego 2022r. o 20:10
Oczywiście, że wszyscy pomagamy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
19 lutego 2022r. o 20:47
~~Kamil napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Runianka napisał(a): Zbiórka jest niezweryfikowana. Nie wiadomo na kogo się składacie

Zbiórka jest całkowicie uzasadnia. Pewnie chodzi o jakiś wymóg formalny, który wkrótce zostanie uzupełniony. Cała lokalna społeczność zna sprawę i jako jej członek zapewniam że nie skończy się jak ze zbiórką na seicento Sebastiana Kościelnika :-)

A co źle się skończyło Ludzie dali tyle że mógł kupić 10 takich Sejcento ,,myślę że i tutaj wystarczy na odbudowę tego domu .
~~Jasnobłękitna Kuningamia niezalogowany
19 lutego 2022r. o 21:41
Nie no, ktoś tu sobie jaja robi, a ludzie się nabierają... Dom był ubezpieczony i ubezpieczenie wszystko zwróci. Skoro bolec.info nie pomaga wbrew tytułowi, to kolejna ściema. Bolesławianin nie są dziwny czlowiek mi. Kto to redaguje ??? To wszystko, to jakiś gruby przekręt. Niech prokuratura to wyjaśni.

Zastosowana autokorekta

~~Ada niezalogowany
20 lutego 2022r. o 11:00
~~Ultramarynowa Runianka napisał(a): Zbiórka jest niezweryfikowana. Nie wiadomo na kogo się składacie

Weryfikacja trwa 72 godziny, to jedyny powód jej braku.
~~Kamil niezalogowany
20 lutego 2022r. o 11:04
~~Jasnobłękitna Kuningamia napisał(a): Nie no, ktoś tu sobie jaja robi, a ludzie się nabierają... Dom był ubezpieczony i ubezpieczenie wszystko zwróci. Skoro bolec.info nie pomaga wbrew tytułowi, to kolejna ściema. Bolesławianin nie są dziwny czlowiek mi. Kto to redaguje ??? To wszystko, to jakiś gruby przekręt. Niech prokuratura to wyjaśni.Zastosowana autokorekta

Nic na ten temat nie wiesz, ale postanowiłeś się wypowiedzieć. Oczywiście nie podpisałeś się pod swoją wypowiedzią.
Wydarzyła się tragedia i ludzie potrzebują pomocy.
~~Patrycja niezalogowany
20 lutego 2022r. o 11:13
Witam ta zbiórka to ŻADEN przekręt proszę nie wprowadzać ludzi w błąd. To co spotkało moją rodzinę to nie jaja to straszny los w jedną chwilę zabrał wszystko na co bardzo ciężko pracowali. Jest to młoda rodzina z małym dzieckiem. W tak trudnych chwilach proszę jako kuzynka, ciocia o modlitwę i chwilę refleksji nim napiszesz kolejny komentarz.

Ludzi z dobrym sercem i otwartym umysłem jest naszczescie więcej.

Dziękuję za każdą okazaną pomoc !!!
DOBRO ZAWSZE DO NAS WRACA
~~Krasny Kielichowiec niezalogowany
20 lutego 2022r. o 18:02
~~Jasnobłękitna Kuningamia napisał(a): Nie no, ktoś tu sobie jaja robi, a ludzie się nabierają... Dom był ubezpieczony i ubezpieczenie wszystko zwróci. Skoro bolec.info nie pomaga wbrew tytułowi, to kolejna ściema. Bolesławianin nie są dziwny czlowiek mi. Kto to redaguje ??? To wszystko, to jakiś gruby przekręt. Niech prokuratura to wyjaśni.Zastosowana autokorekta

Hihi może i był nie wnikam ale najzabawniejsze jest to iż 95% domów w powiecie nie dostaje nic z ubezpieczenia ponieważ są myślą że są typowymi cwaniaczka mi i po co wydawać na kominiarza raz w roku ...
~~Użytkownik niezalogowany
20 lutego 2022r. o 19:42

Nie odzywaj więc sie nie wypowiadaj jak chcesz to im to powiedz A nie piszesz po stronach głupoty. Jak byś się czuł/ czuła chdyby tobie spłonął dom. Fajnie by ci było?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.