Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2022r. o 9:53
A w czym go popierasz?

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13926
qwax_
27 lutego 2022r. o 9:55
A może ktoś wytłumaczy wypowiedź Klausa Schwaba - założyciela i prezesa Światowego Forum Ekonomicznego, a także architekta i promotora Wielkiego Resetu.
Otóż w wywiadzie w Instytucie Nauk Politycznych w Szkole im. Kennedego należącej do Uniwersytetu Harvarda w Cambidge w dniu 27 marca 2014 powiedział (poniżej link do filmiku - ta wypowiedź zaczyna się od 05:24):
"Przygotowanie młodych ludzi do roli liderów to część programu, który Światowe Forum Ekonomiczne realizuje od wielu lat. I muszę powiedzieć, że nasi ludzie, tacy jak pani Angela Merkel czy nawet Vladimir Putin - oni wszyscy są absolwentami programu "Młodzi Globalni Liderzy Światowego Forum Ekonomicznego"
https://wolnemedia.net/najwazniejsze-wypowiedzi-klausa-schwaba/

A telewizor cały czas mówi, że Putin to jakiś wstrętny dyktator, a on tylko realizuje cele, które światowi przywódcy mu nakazali :)
No ale skoro telewizor mówi inaczej ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2022r. o 10:12
Szybko soros ( czy jak mi tam) przestał być wrogiem nr jede.
Szybko stał się nim Klałs Schab ;)

No chyba że Schab, to jego „młody” uczeń ;)

PIS=PO=PRL
13926
qwax_
27 lutego 2022r. o 10:29
PIS-PO-PRL napisał(a): Szybko soros ( czy jak mi tam) przestał być wrogiem nr jede.

Tu nie chodzi o to, czy to Schwab, czy Soros.
Chodzi o to, że to wszystko jest teatr przedstawiany ludziom przez media. A ludzie nikomu bardziej nie ufają jak mediom, bo przecież widzą.
A że to trumny z ciałami po zatonięciu łodzi z imigrantami, a teraz "odgrywające" ofiary covid we Włoszech, czy może obecne zdjęcia i nagrania video z Ukrainy, które co chwila okazują się być sprzed paru lat ;) To wszytko nie ma znaczenia - ważne, by tymi "rzetelnymi" relacjami odpowiednio "wytresować" ludzkość.
Media "kreują" świat i widać, ze dobrze im to wychodzi ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2022r. o 10:36
To że media „koloryzują” rzeczywistość to wiemy nie od wczoraj. To że ludzie to łykają również.

Mnie jednak bardziej ciekawi, kto pociąga za sznurki. Soroz, Schab, czy może jakaś rada mędrców.
Bo coś czuje, że przy kolejnym kryzysie, wyrośnie nowy „młody” lider… którego obwini się o nwo i inne czipy w szczypawkach ;)
I pytanie… kto mówi ludziom, czyja to teraz wina, kto stoi na czele globalnego spisku… media? Pewnie te „niezależne ;)

Dopisane 27.02.2022r. o godz. 10:36:

Do szczypawek noe dorabiałem sobie teorii spiskowych, do i do tej wojny nie będę.
Tam chodziło o kase, tu chodzi o chore ambicje psychopaty.
Ale właśnie tvn 24 oglądam, więc mogli mnie okłamać ;)

PIS=PO=PRL
~~Czas ucieka wieczność czeka niezalogowany
27 lutego 2022r. o 10:44
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Szybko soros ( czy jak mi tam) przestał być wrogiem nr jede.

Tu nie chodzi o to, czy to Schwab, czy Soros.
Chodzi o to, że to wszystko jest teatr przedstawiany ludziom przez media. A ludzie nikomu bardziej nie ufają jak mediom, bo przecież widzą.
A że to trumny z ciałami po zatonięciu łodzi z imigrantami, a teraz "odgrywające" ofiary covid we Włoszech, czy może obecne zdjęcia i nagrania video z Ukrainy, które co chwila okazują się być sprzed paru lat ;) To wszytko nie ma znaczenia - ważne, by tymi "rzetelnymi" relacjami odpowiednio "wytresować" ludzkość.
Media "kreują" świat i widać, ze dobrze im to wychodzi ;)

Onuco to te ukraińskie trupy zmartwych wstaną?
13926
qwax_
27 lutego 2022r. o 11:35
~~Czas ucieka wieczność czeka napisał(a):
Onuco to te ukraińskie trupy zmartwych wstaną?

Obejrzałeś ten filmik z wypowiedziami Schwaba? A czy coś zrozumiałeś?
Czy rzucenie "onuco" to wszystko na co cię stać? ;)

~~Smolisty Jastrzębiec niezalogowany
27 lutego 2022r. o 11:46
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: skorn napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): piszesz że Putinowi marzy się powrót do dawnej Rosji?
no to napisz komu to najbardziej przeszkadza?

Jeszcze napisz, że silna Rosja jest w interesie Polski. Całkiem cie popier.doliło

A w kamasze w razie czego też pójdziesz, 60 jeszcze nie masz na karku ; )

nie ,nie ...
to ty napisz w czyim interesie leży to by Rosja była słaba...
no?...postaraj się ...;D

a skąd nagle w kamasze?...skąd ten pomysł? skąd wiesz że pójdę?
a może mam platfusa? ;D

Przecież to ruska onuca ma 65 lat. Po drugie tatuś go wymigał ze służby wojskowej bo to sierota. A po trzecie to choremu umysłowo nawet procy do ręki się nie daje.