PIS-PO-PRL napisał(a): Szybko soros ( czy jak mi tam) przestał być wrogiem nr jede.
Szybko stał się nim Klałs Schab ;)
No chyba że Schab, to jego „młody” uczeń ;)
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Szybko soros ( czy jak mi tam) przestał być wrogiem nr jede.
Szybko stał się nim Klałs Schab ;)
No chyba że Schab, to jego „młody” uczeń ;)
Tu nie chodzi o to, czy to Schwab, czy Soros.
Chodzi o to, że to wszystko jest teatr przedstawiany ludziom przez media. A ludzie nikomu bardziej nie ufają jak mediom, bo przecież widzą.
A że to trumny z ciałami po zatonięciu łodzi z imigrantami, a teraz "odgrywające" ofiary covid we Włoszech, czy może obecne zdjęcia i nagrania video z Ukrainy, które co chwila okazują się być sprzed paru lat ;) To wszytko nie ma znaczenia - ważne, by tymi "rzetelnymi" relacjami odpowiednio "wytresować" ludzkość.
Media "kreują" świat i widać, ze dobrze im to wychodzi ;)
~~Czas ucieka wieczność czeka napisał(a):
Onuco to te ukraińskie trupy zmartwych wstaną?
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: skorn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): piszesz że Putinowi marzy się powrót do dawnej Rosji?
no to napisz komu to najbardziej przeszkadza?
Jeszcze napisz, że silna Rosja jest w interesie Polski. Całkiem cie popier.doliło
A w kamasze w razie czego też pójdziesz, 60 jeszcze nie masz na karku ; )
nie ,nie ...
to ty napisz w czyim interesie leży to by Rosja była słaba...
no?...postaraj się ...;D
a skąd nagle w kamasze?...skąd ten pomysł? skąd wiesz że pójdę?
a może mam platfusa? ;D
Przecież to ruska onuca ma 65 lat. Po drugie tatuś go wymigał ze służby wojskowej bo to sierota. A po trzecie to choremu umysłowo nawet procy do ręki się nie daje.