Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Horus niezalogowany
27 lutego 2022r. o 14:04
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~obyś zdechł napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):

Jak tych dzieci nie zabijemy teraz ,one zabiją nas w przyszłości .
Gdzie drwa....

o to ci chodziło?
sam osądź ...;D
a jak masz wątpliwości poproś admina a ten ci wyjaśni a może nawet odpisze z jakiego IP to pisano...;D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Ceglastobrązowa Fasola niezalogowany
27 lutego 2022r. o 14:06
~~Horus napisał(a): a może przypomnij jak ten cham tu się tu ''wysławiał'' ;D
ja pamiętam jak go nazwałem i wiem że się nie myliłem ...

a możesz napisać co tak cię wzięło na wspominki?
brakuje ci koleżki? ;D
na mnie nie licz...;D

Koleżka nie koleżka ale tu jesteś skończony , do końca swych dni pozostaniesz gnidą . Inni z tego forum poznali się na tobie wcześniej , ja ślepy byłem .
18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2022r. o 14:12
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): teraz czytam coś innego ...chcesz link?

nie
Dopisane 27.02.2022r. o godz. 13:57:Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): myślisz że nie mam ciekawszych zajęć?

tak
no to po co pisałeś swój post ?
niby w coś wątpiłeś a tu kiedy coś chcę ci wyjaśnić nagle brak zainteresowania ...;D

Tak

PIS=PO=PRL
~~Horus niezalogowany
27 lutego 2022r. o 14:12
no przedstaw się kto to niby przejrzał na oczy...;D
pokaż że masz ''jajca'' :D
~~Horus niezalogowany
27 lutego 2022r. o 14:18
''Ukraina walczy z Rosją. Łukaszenka grozi wysłaniem wojska
W kolejnych słowach zarzucił Ukraińcom, że „biją i dręczą” Białorusinów i Rosjan. Wykorzystał to jako pretekst do zasugerowania, że Białoruś może włączyć się do wojny. – Grożą nam aktami terrorystycznymi. Szkolili tam zbiegłych bandytów.. Połączyli się w grupy, jak barbarzyńcy, i celują w Białoruś" – powiedział Łukaszenka.

Słowa białoruskiego dyktatora w oczywisty sposób nie mają potwierdzenia w faktach, to Siły Zbrojne Rosji i ich poplecznicy sieją terror na Ukrainie, łamiąc prawo międzynarodowe i dopuszczając się zbrodni wojennych.

Dyktator Białorus przyznał się do zaangażowania w konflikt na Ukrainie
Przy okazji swojej tyrady Aleksander Łukaszenka przyznał, że jego kraj przyłączył się do agresji Rosji na Ukrainę. – Na początku konfliktu doszło do 2-3 uderzeń rakietowych z południa Białorusi, ponieważ Kijów rozmieścił w pobliżu granicy 3-4 dywizje rakietowe – mówił. Stwierdził jednak, że jest to wina Ukrainy, która „wywołała wojnę. – Na Ukrainie nie ma ani jednego białoruskiego żołnierza, ani jednej kuli” – mówił Łukaszenka, dodając, ze „Rosja tego nie potrzebuje”.

Łukaszenka: Możemy poprosić Rosję o broń jądrową''

to było dzisiaj a kiedyś ...

''My nie chcemy wojny – zaznaczył, przekonując, że Białoruś "nigdy nie tworzyła i nie będzie tworzyć problemów" dla swoich sąsiadów. Łukaszenka oświadczył, zwracając się do Zachodu, że "jeśli dojdzie do agresji na Białoruś, to będą tu setki tysięcy rosyjskich żołnierzy, którzy będą walczyć razem z setkami tysięcy żołnierzy białoruskich".

Łukaszenka zarzucił Zachodowi, że dąży do "nowego podziału świata", a także "chce utopić we krwi braterstwo ukraińsko-rosyjskie, braterstwo słowiańskie".

no i to...na deser...;D
''Prezydent Białorusi Alaksandr Łukaszenka to "człowiek taki ciepły" - oświadczył marszałek Senatu Stanisław Karczewski z Prawa i Sprawiedliwości po powrocie z trzydniowej wizyty w Mińsku. ''

ten ''ciepły człowiek'' to nie czasem ''putin bis''? ;D
~~zimowit niezalogowany
27 lutego 2022r. o 14:22
Tak nie kozacz Janusz ,różni ludzie cię czytają .Oby nie było jak to mówiła posłanka PIS Mazurek ,, nie pochwalam ale rozumiem.''
~~Zzieleniała Cykoria niezalogowany
27 lutego 2022r. o 14:29
https://twitter.com/i/status/1497858817618595844
Czasy się zmieniają, a ruska swołocz jak kradła, tak kradnie. Nic się nie zmieniło.
~~zimowit niezalogowany
27 lutego 2022r. o 14:44
~~Horus napisał(a): gdzie tu moje ''kozaczenie'' zimowicie?
ja też różnych ludzi czytam ...niekiedy nawet tych co piszą w ''moim imieniu'' ;D
po tym co teraz obserwuję widzę kolejną ''wojnę '' ...
to tak jak z ...
piss....po
zwolennicy szczepień -antyszczepionkowcy
Ukraina -Rosja

wszystko to to tylko kolejne podziały by możliwie jak najbardziej spolaryzować społeczeństwo ...
skłóceni przez jedno czy drugie ludzie nie skupiają się nad tym co może lub już jest prawdziwym problemem ...

a tych jest całkiem sporo...
to nie Rosja ..to nie Ukraina ...
naszym problemem powinno być to co obecnie wyprawia się w Polsce...
czy potrafimy coś z tym zrobić?...myślę że teraz nie...
nawet jak zburzy się jedną barykadę inni postarają się postawić nową ...i nową ...

Janusz , po Ukrainie najedziecie Polskę , jak was teraz nie zatrzymamy to po ptokach.