Ja to tylko się zastanawiam dlaczego ludzie w pl mają ubezpieczenie domu i siebie w głębokim poważaniu .
Trzeba zawsze wyklepać te parę stówek na ubezpieczenie jak sama nazwa wskazuje aby być zabezpieczonym na takie sytuacje . Oczywiście trzeba zadbać o przeglądy kominów instalacji elektrycznej itp. aby ubezpieczyciel nie zarzucił nam niedbalstwa i koniec końców nie wypłaci ubezpieczenia.
Pozdrawiam rodzinę i największe szczęście nasze że wy wszyscy żyjecie . Powodzenia.
~~Jasnopomarańczowy Wiciokrzew niezalogowany 27 lutego 2022r. o 22:06
Jeśli nie znasz rodziny ,to się nie wypowiadaj . Kto jak kto ,ale oni zasługują na pomoc życzliwych ludzi. Nikt nikogo nie zmusza ,ale jest wiele ludzi o dobrym serduszku. Jestem myslami caly czas z wami i bardzo chętnie niosę wam pomoc.
~~Kazimierz Marczewski niezalogowany 28 lutego 2022r. o 1:30
Byłem w Ołoboku osobiście, poznałem tych ludzi i z nimi długo rozmawiałem. Moim zdaniem, a zmam się na ludziach, kto może powinien im pomóc. Każdy powinien mieć serce dla poszkodowanej osoby. Oczywiście w miarę możliwości. Jeżeli ktoś nie chce albo nie może, to niech nie przeszkadza i zajmie się swoimi sprawami. Dobro wraca. Państwo Drozdowie jestem pewny, że znajdą się ludzie dobrej woli i pomogą. Życzę Wam tego z całego serca. Bądźmy dla siebie przyjaciółmi, wykażmy więcej empatii. Każdego może spotkać nieszczęście. Pomagajmy sobie nawzajem.
~~Żółtobrązowa Bergenia niezalogowany 28 lutego 2022r. o 21:09
A ja mam pytanie o miejsca na grzyby i jagody, gdzie ten gość zbiera, że stac go na dom, nowy dach i trampolinę dla dzieciaków (na zdjęciach) ? Tez bym tam chciała zbierać i się dorobić. Jak wpłacę, to poda wszystkie namiary ?
Co innego jak od czegoś zaczynasz, a inaczej Jake jednej chwili wszystko tracisz. Madrzycie się jeden przez drugiego, do pracy, do banku... Przyjedzie i na to czas, a to jest wszystko potrzebne już, bo rodzina nie ma dachu, nie wynajmie a żyć trzeba.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.