~~Bolecnauta napisał(a): brawo bolesławianie, powiat, miasto macie olbrzymie serce. Pokazujcie los tych ludzi. Współczuje im z całego serca. Pomogę im także. Russy trolle precz z naszego miasta.
~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zniesmaczona napisał(a): Ja jako samotna matka z dziećmi od kilkunastu miesięcy nie mogę nic wynająć, bo albo nikt nie chce przyjąć samotnej matki, albo oczekują umowy okazjonalnej, a tu raptem każdy przyjmuje matki z dziećmi za darmo, bez żadnych umów.. ciekawe co zrobicie z nimi za jakiś czas... Bo przecież matki z dziećmi nie będziecie mogli eksmitować jak to jeden wynajemca mi powiedział
Zadajesz pytania, zauważasz niesprawiedliwość ale uważaj bo możesz być postrzegana przez niektórych forumowiczów jako ruski agent. Chce tej pokrzywdzonej powiedzieć krotko-ciemna kobieto jak ruski przyjdą to gdzie pojdziesz?...Szukac pomocy -prawda? I ktos Ci ją ofiaruje bez pytań .Co masz do legalnej umowy? Chcesz wykiwać właśiciela? nie ? to podpisz i mieszkaj godnie -i nie pisz wiecej takich idiotyzmow .