Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uśmiech przez łzy, znaleźli drugi dom w bolesławieckiej Bursie
~~Czarna Ślazówka niezalogowany
4 marca 2022r. o 10:00
Jak ci panie Kazimierzu nie wstyd mówić po rósku
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ZnaFca niezalogowany
4 marca 2022r. o 10:46
~~Czarna Ślazówka napisał(a): Jak ci panie Kazimierzu nie wstyd mówić po rósku

Jeszcze tylko napisz, co znaczy "po rósku".
~~hhghfhfghfgh niezalogowany
4 marca 2022r. o 11:47
~~Czarna Ślazówka napisał(a): Jak ci panie Kazimierzu nie wstyd mówić po rósku

ty buraku i brudasie !
~~Bolesławianie niezalogowany
4 marca 2022r. o 13:17
Co trzeba zrobić aby dostać obywatelstwo Ukrainy ? .Bo 10 lat czekamy na mieszkanie w Bolesławcu i nadziei żadnej
~~Stop poplecznikom Putina niezalogowany
4 marca 2022r. o 13:45
A michnik pisze ze bardziej boi się kaczora niż Putina.... w końcu kochał się z generałem.
~~Zniesmaczona niezalogowany
4 marca 2022r. o 17:59
Ja jako samotna matka z dziećmi od kilkunastu miesięcy nie mogę nic wynająć, bo albo nikt nie chce przyjąć samotnej matki, albo oczekują umowy okazjonalnej, a tu raptem każdy przyjmuje matki z dziećmi za darmo, bez żadnych umów.. ciekawe co zrobicie z nimi za jakiś czas... Bo przecież matki z dziećmi nie będziecie mogli eksmitować jak to jeden wynajemca mi powiedział
~~Ciemnozielony Ciemiernik niezalogowany
4 marca 2022r. o 18:19
~~Zniesmaczona napisał(a): Ja jako samotna matka z dziećmi od kilkunastu miesięcy nie mogę nic wynająć, bo albo nikt nie chce przyjąć samotnej matki, albo oczekują umowy okazjonalnej, a tu raptem każdy przyjmuje matki z dziećmi za darmo, bez żadnych umów.. ciekawe co zrobicie z nimi za jakiś czas... Bo przecież matki z dziećmi nie będziecie mogli eksmitować jak to jeden wynajemca mi powiedział

Zadajesz pytania, zauważasz niesprawiedliwość ale uważaj bo możesz być postrzegana przez niektórych forumowiczów jako ruski agent.

~~No i niezalogowany
4 marca 2022r. o 21:36
Czy wy musicie to wszystko tal filmować? - dajcie im odpoczac. Niech prawa ręka nie widzi co czyni lewa. Pokażcie naszych mieszkańców jak walczyli o kwaterunek po tragedia h osobisty - jeśli już-czy wtedy był też taki odzew???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.