~~Siny Pięciornik napisał(a): Zapłaciliśmy za to.
~~PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siny Pięciornik napisał(a): Zapłaciliśmy za to.
Ileż to Pięciorniku za to zapłaciłeś - tak konkretnie?
~~Siny Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Siny Pięciornik napisał(a): Zapłaciliśmy za to.
Masz w artykule ile koszowało... To są pieniądze z podatków, moich też. Ignorancie.
To wiem ale powiedz mi proszę o jaśnie oświecony tak konkretnie ile z Twoich podatków na tą ławkę poszło ?
~~PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siny Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Siny Pięciornik napisał(a): Zapłaciliśmy za to.
Masz w artykule ile koszowało... To są pieniądze z podatków, moich też. Ignorancie.
To wiem ale powiedz mi proszę o jaśnie oświecony tak konkretnie ile z Twoich podatków na tą ławkę poszło ?
A co? uzależniasz solidoność inwestycji od wyskości poniesionych kosztów per capita? No ładnie... Powiem Ci, że nawet jeśli per capita kosztowało to niewiele, to wciąż są pieniędze podatnika. Sposób w jaki prowadzisz rozmowę wiele mówi o szacunku do nieswoich pieniędzy. Dlatego mamy tak jak mamy...
~~PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siny Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Siny Pięciornik napisał(a): Zapłaciliśmy za to.
~~PanM napisał(a): To wiem ale powiedz mi proszę o jaśnie oświecony tak konkretnie ile z Twoich podatków na tą ławkę poszło ?
A gó..wno cię to obchodzi. Nawet jak by to było 37 groszy to są moje pieniądze . Ni życzę sobie, żeby je marnowano.