~~all napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trawiasta Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burawa Truskawka napisał(a): Ktoś tam wyżej dobrze napisał ale zniknęło. Ludzie nie przynoszą darów bo jest tam pani która wulgarnie wyzywała i przeklinała kilka miesiący temu na ulicach w towarzystwie dzieci... Wymieńcie ją na godną osobę to ludzie będą przynosić.
Nie czepiaj się ludzi. Idź ty ją zastąp. To nie chodzi o kobietę, ale o sytuację. Gdzie jest kościół i państwo? Podatki płacimy, na tacę dają. Niech pomagają a nie od ludzi wszystko. A kto nam da???
O kościół i wierzących się nie martw, pomagają (Caritas), tylko nie trąbi o tym dla lansu na fejsie. prawdziwe dobro dzieje się w ciszy/
Caritas? PCK ? Ten stary ch.j z Torunia wszystko zgarnia. (Gest Kozakiewicza) taki wał dostaną złodzieje....
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miodowy Czarny napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burawa Truskawka napisał(a): Ktoś tam wyżej dobrze napisał ale zniknęło. Ludzie nie przynoszą darów bo jest tam pani która wulgarnie wyzywała i przeklinała kilka miesiący temu na ulicach w towarzystwie dzieci... Wymieńcie ją na godną osobę to ludzie będą przynosić.
Już to widzę jak biegną pomagać i przyniosą.
Ludzie już ledwo mają na jedzenie dla swoich rodzin...czy nikt cdo cholery nie wie co się dzieje w tym kraju??????????? ja nie wiem jakaś zaćma czy jak??????????????? firmy padają , rząd dobija nas podwyzkami rat kredytów a tutaj dalej pomagać i pomagać .... pytam się do diabła z czego???????????????????????
I w punkt nam kto daje nikt samemu trzeba zarobić i jeszcze opłaty czynsz takie podwyżki że zostaje 200zl na życie po opłaceniu wszystkiego .
Może ja się odniose do tego osobiście.
Otórz punkt przy Parkowej jest oddolną i moją inicjatywą, za którego prowadzenie polskie państwo nie dokłada złotówki. Zapraszam jednego z drugim, czy jedną z drugą na wolontariat zamiast pisać tu dyrdymały. Ty pomagasz osoba uciekającynm przed wojną czy mi? Nie dam bo ***** *** albo aborcja.... jeszcze co wymyślisz?
i tak na koniec rozczaruje was bo w nasz punkt zaangażowanych jest mnustwo osób, nikomu nie przeszkadza, że głośno krzycze ***** ***
~~Żółtawordzawa Porzeczka napisał(a):
i tak na koniec rozczaruje was bo w nasz punkt zaangażowanych jest mnustwo osób, nikomu nie przeszkadza, że głośno krzycze ***** ***
~~Żółtawordzawa Porzeczka napisał(a): nikomu nie przeszkadza, że głośno krzycze ***** ***
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawordzawa Porzeczka napisał(a): nikomu nie przeszkadza, że głośno krzycze ***** ***
Ale z pewnością przeszkadza "aborcja na życzenie"