Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kredytobiorcy ruszają do walki z bankami
~~Johny niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 15:57
Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cynamonowy Aster niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 16:00
Cwaniaki chcieli być cwani i wzięli kredyt we frankach...płacić i nie płakać.
~~Zgniłozielony Jaskier niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 16:09
~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?

nam zostaje czekać az braknie na kredyt i bank nas zlicytuje a mieszkania i domy przejmie państwo.... proste oni chcą zniszczyć szarego obywatela.... tylko rządzący mają mieć kasę a reszta miska ryżu .....i tak wlasnie będzie bo za chwile będziemy wybierać albo jedzenie albo rata albo oplaty ..... w tym kraju nie da się normalnie żyć ...
~~Rudobrunatnyrudawa Jeżyna niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 16:29
~~Zgniłozielony Jaskier napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?

nam zostaje czekać az braknie na kredyt i bank nas zlicytuje a mieszkania i domy przejmie państwo.... proste oni chcą zniszczyć szarego obywatela.... tylko rządzący mają mieć kasę a reszta miska ryżu .....i tak wlasnie będzie bo za chwile będziemy wybierać albo jedzenie albo rata albo oplaty ..... w tym kraju nie da się normalnie żyć ...

Ja mam oszczędności, co ja mam powiedzieć ? Uciekam w waluty, krypto, złoto żeby chociaż nie stracić i nikt mi nie pomaga.
Z kim ja mam się sądzić ?

~~Rudobrunatnyrudawa Jeżyna niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 16:30
~~Rudobrunatnyrudawa Jeżyna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Jaskier napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?

Ja mam oszczędności, co ja mam powiedzieć ? Uciekam w waluty, krypto, złoto żeby chociaż nie stracić i nikt mi nie pomaga.
Z kim ja mam się sądzić ?

Stopy procentowe mnimum 15% powinny być.
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 19:38
~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?

A wystarczyło wziąć kredyt ze stałym oprocentowaniem.
~~Stalowoniebieska Brodia niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 19:39
za cięcy w uszach,banki mają takich prawników że głowa mała
~~Groszkowa Rogownica niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 21:52
~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?

A wystarczyło wziąć kredyt ze stałym oprocentowaniem.

Święta prawda-wystarczył kredyt ze stałym oprocentowaniem i tyle... ale jak się nie myśli to cóż...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza