~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?
~~Zgniłozielony Jaskier napisał(a):Ktoś napisał: ~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?
nam zostaje czekać az braknie na kredyt i bank nas zlicytuje a mieszkania i domy przejmie państwo.... proste oni chcą zniszczyć szarego obywatela.... tylko rządzący mają mieć kasę a reszta miska ryżu .....i tak wlasnie będzie bo za chwile będziemy wybierać albo jedzenie albo rata albo oplaty ..... w tym kraju nie da się normalnie żyć ...
~~Rudobrunatnyrudawa Jeżyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Jaskier napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?
nam zostaje czekać az braknie na kredyt i bank nas zlicytuje a mieszkania i domy przejmie państwo.... proste oni chcą zniszczyć szarego obywatela.... tylko rządzący mają mieć kasę a reszta miska ryżu .....i tak wlasnie będzie bo za chwile będziemy wybierać albo jedzenie albo rata albo oplaty ..... w tym kraju nie da się normalnie żyć ...
Ja mam oszczędności, co ja mam powiedzieć ? Uciekam w waluty, krypto, złoto żeby chociaż nie stracić i nikt mi nie pomaga.
Z kim ja mam się sądzić ?
Stopy procentowe mnimum 15% powinny być.
~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?
~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Johny napisał(a): Aktualnie kredyty w PLN też są bardzo drogie. Co z ludźmi którzy zaciągnęli pożyczki w ojczymej walucie?
A wystarczyło wziąć kredyt ze stałym oprocentowaniem.