~~Ołowianoszara Rudbekia niezalogowany 14 kwietnia 2022r. o 1:51
zdarzenie było wynikiem nieszczęśliwego splotu okoliczności, w efekcie którego do Internetu trafił tekst przed redakcją i korektą
Co za bzdurne tłumaczenie.Normalny człowiek potrafi ,,normalnie" pisać. Owszem czasem jakiś chochlik może się zdażyć.Ale to?? Kogo oni tam zatrudniają, te osoby skończyły szkołę podstawową? Nieszczęśliwy zbieg okoliczności na takie babole?? Nie wiedziałam że korekta czyjaś błędu to sprawdzanie błędów ortograficznych.... w pierwszym momencie myślałam że to jakiś żart, bo nie mogłam uwierzyć że ktoś tak może napisać...
~~bolesławianka niezalogowany 14 kwietnia 2022r. o 7:38
Chciałam zauważyć, że w przeprosinach za błędy są... błędy. Nazwy mieszkańców miast piszemy małą literą (boleslawianie). To bazowe zasady ortografii polskiej. Myślę, że poziom piątej, może szóstej klasy podstawówki.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.