Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oświadczenie Dyrektora i pracowników BOK-MCC
~~Ciemnopomarańczowa Margerytka niezalogowany
13 kwietnia 2022r. o 22:54
Wyjechałem z bc lata temu i widzę, że nic się nie zmieniło. Model ten sam - do polityki o na stanowiska. Młodzi, spier#$@_& z tego zadupia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Swoj niezalogowany
13 kwietnia 2022r. o 22:57
Ty umniesz czytat czto o tiebia gawariajet nuzna wam balszoj pokory ludzie to uwidieli.
~~Pat niezalogowany
13 kwietnia 2022r. o 23:07
Tak się kończy awansik na dyrektora. Wybaczyć trzeba bo święta.Jako pokuta dodatkowe paciorki na stojąco!!!
~~pracownik niezalogowany
13 kwietnia 2022r. o 23:27
Jaki dyrektor taka instytucja
~~Ołowianoszara Rudbekia niezalogowany
13 kwietnia 2022r. o 23:33
Jaka instytucja, takie pseudo gwiazdy jazzujące trafią na Święto Ceramiki/Dni Bolesławca. Zamiast rozrywki będzie muzyka aktorska i tego typu bzdety.
~~Ołowianoszara Rudbekia niezalogowany
14 kwietnia 2022r. o 1:51
zdarzenie było wynikiem nieszczęśliwego splotu okoliczności, w efekcie którego do Internetu trafił tekst przed redakcją i korektą

Co za bzdurne tłumaczenie.Normalny człowiek potrafi ,,normalnie" pisać. Owszem czasem jakiś chochlik może się zdażyć.Ale to?? Kogo oni tam zatrudniają, te osoby skończyły szkołę podstawową? Nieszczęśliwy zbieg okoliczności na takie babole?? Nie wiedziałam że korekta czyjaś błędu to sprawdzanie błędów ortograficznych.... w pierwszym momencie myślałam że to jakiś żart, bo nie mogłam uwierzyć że ktoś tak może napisać...
~~bolesławianka niezalogowany
14 kwietnia 2022r. o 7:38
Chciałam zauważyć, że w przeprosinach za błędy są... błędy. Nazwy mieszkańców miast piszemy małą literą (boleslawianie). To bazowe zasady ortografii polskiej. Myślę, że poziom piątej, może szóstej klasy podstawówki.
~~Bordowa Trzykrotka niezalogowany
14 kwietnia 2022r. o 7:46
Znowu oświadczenie dyrektora z błędem ortograficznym. Czy leci z nami polonista?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza