Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uchodźcy z Ukrainy bez podstawowej opieki lekarskiej?
~~Obywatel Szwajcarii niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 19:42
To jest Skandal , Ukraińcy bez podstawowej opieki medycznej w Polsce . Gdzie ja żyje .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~oddział psychiatryczny TSUE niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 20:01
gdzie jest Janina Ochojska , tylko na nią mogę liczyć .
~~Ciemnozielony Limnantes niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 21:59
~~Obywatel Szwajcarii napisał(a): To jest Skandal , Ukraińcy bez podstawowej opieki medycznej w Polsce . Gdzie ja żyje .

Uciekli przed wojną, co możesz o tym wiedzieć siedząc przed komputerkiem. Zero empatii. Sam/a możesz się znaleźć w podobnej sytuacji, gdyż nikt nie dał nam gwarancji, że wojny u nas nie będzie. Życzę ci powodzenia gdzieś w Rumunii z małymi dziećmi i bez znajomości języka, z miejscem zamieszkania w wiejskiej świetlicy na rozkładanych łóżkach w obecności ok. 30-50 nieznajomych ludzi. A jak Ci się dzieci rozchorują i nie będziesz miał podstawowej opieki medycznej, to z pewnością spotkasz na swojej drodze właśnie takiego, który ironicznie podsumuję: "Polacy bez podstawowej opieki medycznej. Gdzie ja żyje..." Co siejemy, to zbieramy, jeśli nie my, to nasze dzieci będą zbierać po nas nasze duchowe plony. Zanim zaczniesz wpływać na opinię społeczną poprzez media, zastanów się, gdyż życie to bumerang: co dajesz z siebie, to otrzymujesz z powrotem.
~~Zielonkawobłękitny Rozchodnik niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 22:02
~~Ciemnozielony Limnantes napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Obywatel Szwajcarii napisał(a): To jest Skandal , Ukraińcy bez podstawowej opieki medycznej w Polsce . Gdzie ja żyje .

Uciekli przed wojną, co możesz o tym wiedzieć siedząc przed komputerkiem. Zero empatii. Sam/a możesz się znaleźć w podobnej sytuacji, gdyż nikt nie dał nam gwarancji, że wojny u nas nie będzie. Życzę ci powodzenia gdzieś w Rumunii z małymi dziećmi i bez znajomości języka, z miejscem zamieszkania w wiejskiej świetlicy na rozkładanych łóżkach w obecności ok. 30-50 nieznajomych ludzi. A jak Ci się dzieci rozchorują i nie będziesz miał podstawowej opieki medycznej, to z pewnością spotkasz na swojej drodze właśnie takiego, który ironicznie podsumuję: "Polacy bez podstawowej opieki medycznej. Gdzie ja żyje..." Co siejemy, to zbieramy, jeśli nie my, to nasze dzieci będą zbierać po nas nasze duchowe plony. Zanim zaczniesz wpływać na opinię społeczną poprzez media, zastanów się, gdyż życie to bumerang: co dajesz z siebie, to otrzymujesz z powrotem.

Dek lu nie każdy który ledwo wiąże koniec z końcem chce być Robin Hoodem jak tu deklu. Chcesz to nawet oddaj im swoje mieszkanie. Ja pracuje na siebie i rodzinę i to chce zostawic dzieciom,a nie jak ty szoszonom. Więc powodzenia bezmozgu
~~Jasnoniebieski Jałowiec niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 10:31
~~Burawy Wawrzynek napisał(a): Wielkie halo! Polacy z Polski już od dawna...

dokładnie musimy płacić za prywatne wizyty.... albo płacisz albo czekasz kilka lat na wizyte .... taka sobie POZ
~~ja niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 11:04
~~Obywatel Szwajcarii napisał(a): To jest Skandal , Ukraińcy bez podstawowej opieki medycznej w Polsce . Gdzie ja żyje .

nic ich tu nie trzyma ...jak się nie podoba to mogą jechać dalej do Niemiec, Francji , Austrii.....jakoś my wytrzymaliśmy przez dwa lata brak dostępu do służby zdrowia....a i teraz nie jest lepiej
~~Iliowobłękitna Goryczka niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 12:50
~~Kasztanowoczerwona Hortensja napisał(a): Zobaczycie jak ten system pierdyknie z wielkim hukiem, władza się zawinie, zero odpowiedzialności, a my dostaniemy po dupie. Przypominam jak chcieli ustawy o bezkarności, pamiętacie. Ktoś kto jest czysty nie wymyślą takich przepisów. A co z takiej ustawy miałoby społeczeństwo, chyba nic. Najpierw był forsowany wirus na mega skalę, potem maski, potem szpryca, strach i lęk. Wszystko w tv odpowiednio podane. Teraz nowy strach o nazwie wojna i szerokie spektrum wokół niej. I znowu strach, zwłoki, ruiny, wszystko podane w odpowiedni sposób przez tv. Nie twierdzę że tam się nic nie dzieje ale dmuchanie tego tematu w taki sposób jak robi to tv to chyba przesada. Obiektywnie patrząc na wszystkim można zrobić kasę więc nasi włodarze wykorzystują swoje 5 minut. Wiedzą że to jest ich moment.Przy tym wszystkim mają gdzieś obywateli. Przykre to wszystko.
Trzeba jeszcze poczytać jak przedstawiają wojnę w ua inne media w innych krajach i wtedy będziemy mieli pełen obraz sytuacji.

Jestem z Tobą.
~~Sinawa Cykoria niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 13:16
Chciałabym zauważyć ze Polacy tez są bez podstawowej opieki lekarskiej system opieki zdrowotnie nie istnieje z wielu przyczyn
Do najważniejszych należą
Polityka depopulacji człowiek schorowany nieproduktywny nie jest potrzebny stad brak diagnostyki brak leczenia
Firmy farmaceutyczne robią kokosy na przeciwbólowych czy witaminach i suplementach
Brak chceci wiedzy coz mamy głupich lekarzy bo ich wykształcenie i umiejętności wynikają z ułomnego systemy edukacyjnego dostawali się na studia i profesji po znajomosci rodzice w partii czyli im głupszy tym lepszy i łapówki tak sue stają lekarzami i „leczą” prywatnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza