Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Lany Poniedziałek.Pamiętajmy o „świętowaniu” z zachowaniem umiaru i zdrowego rozsądku
~~Płowobrązowa Firletka niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 10:20
Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 10:24
policja rządzi wszędzie
~~Lol niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 11:53
~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.

No ale czemu mam być oblana przez bandę gnojków idąc np.do Kościoła czy spacer kurde bawmy się ale nie przesadzajmy ,bo tak zdarza się że banda gnoi oblewa przechodniów.
~~Karminowy Szczawik niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 12:06
~~Lol napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.

No ale czemu mam być oblana przez bandę gnojków idąc np.do Kościoła czy spacer kurde bawmy się ale nie przesadzajmy ,bo tak zdarza się że banda gnoi oblewa przechodniów.

~~Karminowy Szczawik niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 12:07
~~Lol napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.

ja pierd....co za mohera
~~Koko niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 12:19
~~Karminowy Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lol napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.

No ale czemu mam być oblana przez bandę gnojków idąc np.do Kościoła czy spacer kurde bawmy się ale nie przesadzajmy ,bo tak zdarza się że banda gnoi oblewa przechodniów.ja pierd....co za mohera

Japi....co za gnojek pisze z krec ....y

Zastosowana autokorekta

~~Horus niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 17:54
po pierwsze...to zwyczaj o naleciałościach pogańskich a ten jako że jesteśmy ludem jak się twierdzi chrześcijańskim powinien być tępiony i zagrożony nawet (dla recydywy ;D ) ekskomuniką

po drugie ...jest to zwyczaj jaki przynieśli ze sobą Niemce a to samo z siebie już jest fe...;D

ale że ''ciemny lud'' ma kupować wszystko to kupuje i to...;D

i to by było na tyle względem ''nauczania '' :D
~~Zgniły Ostrokrzew niezalogowany
18 kwietnia 2022r. o 19:28
~~Lol napisał(a):

Zbyt brzydka jesteś żeby cię oblać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza