~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.
~~Lol napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.
No ale czemu mam być oblana przez bandę gnojków idąc np.do Kościoła czy spacer kurde bawmy się ale nie przesadzajmy ,bo tak zdarza się że banda gnoi oblewa przechodniów.
~~Lol napisał(a):ja pierd....co za moheraKtoś napisał: ~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.
No ale czemu mam być oblana przez bandę gnojków idąc np.do Kościoła czy spacer kurde bawmy się ale nie przesadzajmy ,bo tak zdarza się że banda gnoi oblewa przechodniów.
~~Karminowy Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lol napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.
No ale czemu mam być oblana przez bandę gnojków idąc np.do Kościoła czy spacer kurde bawmy się ale nie przesadzajmy ,bo tak zdarza się że banda gnoi oblewa przechodniów.ja pierd....co za mohera
Japi....co za gnojek pisze z krec ....y
Zastosowana autokorekta
~~Lol napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Firletka napisał(a): Niedługo puścisz bąka i dostaniesz wezwanie do sądu za naruszenie miru domowego.