Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaśmiecona wizytówka Bolesławca, czyli wizyta na dworcu kolejowym
~~Sina Kolendra niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 13:17
~~ola napisał(a): żadne babsko siedzące w kasie nie schyli dupy by opróżnić ten kosz, bo kręgosłup by pękł.
Tak właśnie rozpuszczeni są pracownicy pkp

~~Liatra napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ola napisał(a): żadne babsko siedzące w kasie nie schyli dupy by opróżnić ten kosz, bo kręgosłup by pękł.
Tak właśnie rozpuszczeni są pracownicy pkp

To nie jest ich broszka.

Za to odpowiada osoba która ma za to płacone
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowy Tojeść niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 14:48
Chciałam zaznaczyć, że z tego co wiem dworzec nie jest jeszcze oddany do użytkowania, nadal jest tam plac budowy, chyba nie można oczekiwać że firma budowlana będzie systematycznie sprzątać.
~~Jolasia niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 14:53
Od czterech lat dojeżdżam do pracy i mam różne zmiany najgorsze jest wieczorem gdy jest zimno a pociąg jest opóźniony i nie ma gdzie się schować przed zimnem nie mówiąc już o toalecie wszystko jest pozamykane na głucho nie raz widziałam jak mamy z dziećmi czekali na peronie a dziecko musiało za potrzebą tylko gdzie o 21 mają to zrobić a kiedyś widziałam jak bezdomni weszli do toalety i prawie godzinę tam siedzieli na dworcu nie ma żadnej ochrony masakra kiedy to się zmieni
~~dre niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 15:39
ochrona powinna być czy jest remont czy nie, porządek też ... więc jak ktoś bierze za to kasę niech się bierze do roboty
~~Ochrowy Niecierpek niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 15:52
Ta ławka pamięta Gierka
~~turysta niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 19:24
Uwaga Podróżni - na PKP w Bolesławcu tylko jedna ubikacja - papieru toaletowego brak, możesz mieć kłopoty !!!
~~Don Kichot niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 20:21
Śmieci na PKP w Bolesławcu?
To przejdźcie się na dworzec (którego nie ma) Zgorzelec miasto, tam jest dopiero sy....
No, powiedzmy, bałagan.
~~Wesoły Romek niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 20:39
Za wrednej komuny na tym dworcu kwitło życie towarzyskie, o każdej porze dnia czy nocy można tam było zjeść i napić się ciemnego piwa, o WC dbała kobieta zatrudniona przez PKP, Ona wydawała papier toaletowy jeśli ktoś z kabiny korzystał i takiego burdelu jak teraz nie było, za rzucenie papierka można było dostać pałą od "bagietów" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza