Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W Bolesławcu coraz więcej pracy
~~Siwy bajerant niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 17:56
~~Jasnoniebieski Jałowiec napisał(a): praca za 3 tys zł????????????????? a wynajem za 2 tys kto wyzyje za 400 zł bo tyle zosatje ..... niech mi ktoś pokaze jak za to wyżyć!!!!

Skąd pracodawca ma brać kasę na wyższe wynagrodzenie? Koszt pracodawcy jest duży wyższy niż te 3 tyś. Jak komuś nie pasuje niech zakłada wlasna firmę!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółty Przypołudnik niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 18:33
lepiej się opłaca prowadzić firmę w niemczech
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 18:41
~~Pan Bimber napisał(a): Ja , spokojnie za 1000zl , ale mam własne mieszkanie , nie palę i pędzę własny bymber .

A po ile bimberek sprzedajesz ?
~~Porcelanowy Mak niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 18:50
A ja jak się ożeniłem to z żoną i dwójką dzieci gnieździłem się u moich rodziców przez 8 lat. Aż się wybudowałem własnoręcznie, nie najmowałem firmy. tyrałem jak wół. A dziś byle g.ó.w.n.o już na wynajem za 2 tys. bo się z teściową lub rodzicami nie zgadza. Korki w d.u.p.ę sobie włożyć a nie 3 razy do roku na wczasy. I wieczne narzekanie. Mnie jest dzisiaj bardzo dobrze a moim dzieciom jeszcze lepiej.
~~Krwistoczerwony Dyptam niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 20:35
~~Porcelanowy Mak napisał(a): A ja jak się ożeniłem to z żoną i dwójką dzieci gnieździłem się u moich rodziców przez 8 lat. Aż się wybudowałem własnoręcznie, nie najmowałem firmy. tyrałem jak wół. A dziś byle g.ó.w.n.o już na wynajem za 2 tys. bo się z teściową lub rodzicami nie zgadza. Korki w d.u.p.ę sobie włożyć a nie 3 razy do roku na wczasy. I wieczne narzekanie. Mnie jest dzisiaj bardzo dobrze a moim dzieciom jeszcze lepiej.

Pogratulowac 8 lat sie gniezdzic u rodziciw ....nigdy w zyciu ....
~~Marcin niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 21:32
~~Siwy bajerant napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoniebieski Jałowiec napisał(a): praca za 3 tys zł????????????????? a wynajem za 2 tys kto wyzyje za 400 zł bo tyle zosatje ..... niech mi ktoś pokaze jak za to wyżyć!!!!

Skąd pracodawca ma brać kasę na wyższe wynagrodzenie? Koszt pracodawcy jest duży wyższy niż te 3 tyś. Jak komuś nie pasuje niech zakłada wlasna firmę!

A jak tobie się nie podoba Polska i Polacy to pakuj swój biznes i do Afryki
~~Jasnoniebieski Jałowiec niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 21:45
~~Marcin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Siwy bajerant napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoniebieski Jałowiec napisał(a): praca za 3 tys zł????????????????? a wynajem za 2 tys kto wyzyje za 400 zł bo tyle zosatje ..... niech mi ktoś pokaze jak za to wyżyć!!!!

A jak tobie się nie podoba Polska i Polacy to pakuj swój biznes i do Afryki

To jedz krzyż na drogę .... na szczęście ja nie muszę wyjeżdzać ale młodzi wyjadą .... bo ten kraj ani przyjazny rodzinom z dziećmi ani młodym zeby zrobić karierę ....
~~Duo niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 22:30
Jeśli ktoś uważa, że pracodawcy są wszystkiemu winni to proponuję po prostu założyć własny biznes i wówczas pogadamy.
Spróbujcie zatrudnić 20 ludzi na pełen etat, każdemu płacić pełny ZUS, masę innych opłat, użerać się z kontrolami skarbowymi i płacić po 5000 zł na miesiąc. Przecież to takie proste. Nic tylko własny biznes.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza