~~Jasnoniebieski Jałowiec napisał(a): praca za 3 tys zł????????????????? a wynajem za 2 tys kto wyzyje za 400 zł bo tyle zosatje ..... niech mi ktoś pokaze jak za to wyżyć!!!!
~~Pan Bimber napisał(a): Ja , spokojnie za 1000zl , ale mam własne mieszkanie , nie palę i pędzę własny bymber .
~~Porcelanowy Mak napisał(a): A ja jak się ożeniłem to z żoną i dwójką dzieci gnieździłem się u moich rodziców przez 8 lat. Aż się wybudowałem własnoręcznie, nie najmowałem firmy. tyrałem jak wół. A dziś byle g.ó.w.n.o już na wynajem za 2 tys. bo się z teściową lub rodzicami nie zgadza. Korki w d.u.p.ę sobie włożyć a nie 3 razy do roku na wczasy. I wieczne narzekanie. Mnie jest dzisiaj bardzo dobrze a moim dzieciom jeszcze lepiej.
~~Siwy bajerant napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoniebieski Jałowiec napisał(a): praca za 3 tys zł????????????????? a wynajem za 2 tys kto wyzyje za 400 zł bo tyle zosatje ..... niech mi ktoś pokaze jak za to wyżyć!!!!
Skąd pracodawca ma brać kasę na wyższe wynagrodzenie? Koszt pracodawcy jest duży wyższy niż te 3 tyś. Jak komuś nie pasuje niech zakłada wlasna firmę!
~~Marcin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siwy bajerant napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoniebieski Jałowiec napisał(a): praca za 3 tys zł????????????????? a wynajem za 2 tys kto wyzyje za 400 zł bo tyle zosatje ..... niech mi ktoś pokaze jak za to wyżyć!!!!
Skąd pracodawca ma brać kasę na wyższe wynagrodzenie? Koszt pracodawcy jest duży wyższy niż te 3 tyś. Jak komuś nie pasuje niech zakłada wlasna firmę!
A jak tobie się nie podoba Polska i Polacy to pakuj swój biznes i do Afryki
To jedz krzyż na drogę .... na szczęście ja nie muszę wyjeżdzać ale młodzi wyjadą .... bo ten kraj ani przyjazny rodzinom z dziećmi ani młodym zeby zrobić karierę ....