Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
12 tysięcy na dziecko dla Uchodźców/ Сімейний опікунський капітал на дитину, яка є громадянином України
~~Briunioner niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 14:13
~~Hans napisał(a): Właśnie na Polszmacie M.Wójcik przyznał, że nie ma na składkę do UE i będą wnosić o zwolnienie bo utrzymanie Ukraińców to około 22 procent budżetu państwa.

I bardzo dobrze:) eurokołchoz nie ma piniendzy na uchodźców? to powinien zawiesić składkę. I to jest dobra koncepcja Hans:-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 14:14
;D ;D :D

no to czekam na kolejny milion ukrów...;D
przyjdzie czas że Eskimosi kupią ten kraj za skrzynkę sardynek...;D
~~Hans niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 14:17
~~Briunioner napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Właśnie na Polszmacie M.Wójcik przyznał, że nie ma na składkę do UE i będą wnosić o zwolnienie bo utrzymanie Ukraińców to około 22 procent budżetu państwa.

I bardzo dobrze:) eurokołchoz nie ma piniendzy na uchodźców? to powinien zawiesić składkę. I to jest dobra koncepcja Hans:-)

Zaraz ? To kto ich tu tak chętnie gości i obdarowuje ? Kto im daje socjal, 300+, 500+, 12000+, mieszkania i wszelkie przywileje ? Czy to nie ty PRL tak chętnie popierasz wszelką pomoc Ukrainie ?
~~Jasnoszary Różanecznik niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 14:24
Tylko czekać jaj Morawiecki ogłosi tarczę anty składkową UE :-) .
~~Koko niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 14:42
~~Grafitowa Werbena napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Koko napisał(a): Kur....do roboty my pracujemy a oni mieszkanie 500 plus,300 ,teraz kapitał wszystko daj a jak do pracy to nie będzie pracować bo albo za ciężko itd,itd i że ona on,miał ,miała wszystko mieć a nie że ma pracować takie teksty sypią kur ...mi nikt nie dał wszystko co mam trzeba było zapracować do roboty kur....

Powiem tak, idź się rozpłacz gdzie indziej przegrywie. Zarabiaj więcej to nie będziesz żałował że ktoś ma 500 plus

Ty się rozpłacz Czytelniku ja bez tego 500 mam godne życie i sama na nie zapracowałam na dom ,samochód i nikt nie dal.

Zastosowana autokorekta

~~Brunyr niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 14:53
~~Hans napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Briunioner napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Właśnie na Polszmacie M.Wójcik przyznał, że nie ma na składkę do UE i będą wnosić o zwolnienie bo utrzymanie Ukraińców to około 22 procent budżetu państwa.

Zaraz ? To kto ich tu tak chętnie gości i obdarowuje ? Kto im daje socjal, 300+, 500+, 12000+, mieszkania i wszelkie przywileje ? Czy to nie ty PRL tak chętnie popierasz wszelką pomoc Ukrainie ?

A ty byś komu dał Braunowi, Korwinowi i jeszcze komu? Może Wojtkowi? Żeby wiwatowali na cześć Łukaszenki i carewicza?
Ponoć po sól na Białoruś zapraszają? Jedziesz Hans?
~~Hans niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 15:09
~~Brunyr napisał(a): A ty byś komu dał Braunowi, Korwinowi i jeszcze komu? Może Wojtkowi? Żeby wiwatowali na cześć Łukaszenki i carewicza?
Ponoć po sól na Białoruś zapraszają? Jedziesz Hans?

Ja od początku mówiłem, że nie mam zamiaru utrzymywać patologii i rozdawać obcym. Tak zachowuje się pijak który na wypłatę wszystkim stawia żeby go lubili a za 3 dni nie ma na utrzymanie własnych dzieci. PRL zrozumiałeś co do ciebie rozmawiam czy tylko TV potrafi wytłumaczyć co to życie ?
~~Hans niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 15:10
Idę popracować na 14 emeryturę dla Horusa :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza