~~Xyz napisał(a): pałkownik ty się umoczysz we własnym g...
Za krzywdę ludzką dosiegnie cię kara Boża.Kto wysoko skacze ten kiedyś nisko upadnie
~~Del napisał(a): Marcina zejście wywalili bo wam był nie.... wygodny? - jeden co wam prawdę w oczy powiedział nawet pałkownik się go bał. Panie Marcinie oni utopia się sami. Kto pod kim kopie....
~~Bananowy Grzybień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Del napisał(a): Marcina zejście wywalili bo wam był nie.... wygodny? - jeden co wam prawdę w oczy powiedział nawet pałkownik się go bał. Panie Marcinie oni utopia się sami. Kto pod kim kopie....
A kto to jest Marcin, bo nie kojarzę. Myślę, że nikt nie kojarzy tego pana... Taki to aktywny radny z niego widzę że prawda w oczy kole. Właśnie bardzo aktywny skoro wziął się za te niewygodne sprawy. Podziwiam go młody zdolny odważny uczciwy takich brakuje nam w szeregach pełniących funkcje. Starzy powinni już dawno ustąpić.
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bananowy Grzybień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Del napisał(a): Marcina zejście wywalili bo wam był nie.... wygodny? - jeden co wam prawdę w oczy powiedział nawet pałkownik się go bał. Panie Marcinie oni utopia się sami. Kto pod kim kopie....
A kto to jest Marcin, bo nie kojarzę. Myślę, że nikt nie kojarzy tego pana... Taki to aktywny radny z niego widzę że prawda w oczy kole. Właśnie bardzo aktywny skoro wziął się za te niewygodne sprawy. Podziwiam go młody zdolny odważny uczciwy takich brakuje nam w szeregach pełniących funkcje. Starzy powinni już dawno ustąpić.
Ale ja tak na poważnie pytam o to, co zrobił. Za jakie to niewygodne sprawy się wziął. Bo nic nie mogę znaleźć. A ma pra