Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Władysław Bakalarz zostanie II wiceprzewodniczącym Rady Powiatu?
~~Stopien niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 20:05
~~Xyz napisał(a): pałkownik ty się umoczysz we własnym g...
Za krzywdę ludzką dosiegnie cię kara Boża.Kto wysoko skacze ten kiedyś nisko upadnie

Chodzi o tego małego z "generalicy"? - rozumiem..

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zyga niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 21:00
Cała Łasicka już ma dość tego kurdupla że.... stopniem wariatowa
~~Marchewkowy Kleome niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 22:03
~~Bananowy Grzybień niezalogowany
26 kwietnia 2022r. o 22:08
~~Del napisał(a): Marcina zejście wywalili bo wam był nie.... wygodny? - jeden co wam prawdę w oczy powiedział nawet pałkownik się go bał. Panie Marcinie oni utopia się sami. Kto pod kim kopie....

A kto to jest Marcin, bo nie kojarzę. Myślę, że nikt nie kojarzy tego pana... Taki to aktywny radny z niego
~~Bolecnauta niezalogowany
27 kwietnia 2022r. o 2:32
~~Bananowy Grzybień napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Del napisał(a): Marcina zejście wywalili bo wam był nie.... wygodny? - jeden co wam prawdę w oczy powiedział nawet pałkownik się go bał. Panie Marcinie oni utopia się sami. Kto pod kim kopie....

A kto to jest Marcin, bo nie kojarzę. Myślę, że nikt nie kojarzy tego pana... Taki to aktywny radny z niego widzę że prawda w oczy kole. Właśnie bardzo aktywny skoro wziął się za te niewygodne sprawy. Podziwiam go młody zdolny odważny uczciwy takich brakuje nam w szeregach pełniących funkcje. Starzy powinni już dawno ustąpić.

~~Siwy Żółwik niezalogowany
27 kwietnia 2022r. o 3:35
Ale pisowiec
~~Pan taki niezalogowany
27 kwietnia 2022r. o 5:45
Strozynski to ten co nagrał bez zgody Chwojnickiego, że niby korupcja polityczna i guzik z tego wyszło w prokuraturze? Takie coś dyskwalifikuje w polityce
~~Jaskraworudy Hiacynt niezalogowany
27 kwietnia 2022r. o 7:47
~~Bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bananowy Grzybień napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Del napisał(a): Marcina zejście wywalili bo wam był nie.... wygodny? - jeden co wam prawdę w oczy powiedział nawet pałkownik się go bał. Panie Marcinie oni utopia się sami. Kto pod kim kopie....

A kto to jest Marcin, bo nie kojarzę. Myślę, że nikt nie kojarzy tego pana... Taki to aktywny radny z niego widzę że prawda w oczy kole. Właśnie bardzo aktywny skoro wziął się za te niewygodne sprawy. Podziwiam go młody zdolny odważny uczciwy takich brakuje nam w szeregach pełniących funkcje. Starzy powinni już dawno ustąpić.

Ale ja tak na poważnie pytam o to, co zrobił. Za jakie to niewygodne sprawy się wziął. Bo nic nie mogę znaleźć. A ma pra
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza