~~Nadżółkła Daglezja napisał(a): Wolę nasze polskie drzewa. Brzozy, lipy, dęby. Nie cierpię tych egzotycznych przyciętych kikutów wmontowanych w kostke brukową.
~~Nadżółkła Daglezja napisał(a): Wolę nasze polskie drzewa. Brzozy, lipy, dęby. Nie cierpię tych egzotycznych przyciętych kikutów wmontowanych w kostke brukową.
~~Srebrzystoszary Cedr napisał(a): już kiedyś pisałem WŁADZA wie lepiej
co jest dobre dla ludzi i drzew
nie jojczyć ,korzystać z majówki
~~ja napisał(a): Artykuł beznadziejny stanowi pożywkę dla hejterów - zanim ktoś napisze takie głupoty dobrze byłoby poczytać trochę o drzewach ,które rosna w Rynku - przycinane to katalpy , które bez przycinania tracą kształti słabo kwitną - nie przycinane obok wejścia do ratusza wygląda na lipę - więc nie wymaga cięcia- chcesz człowieku cień ubierz kapelusz albo usiądż pod parasolka i przestańcie w końcu nakręcać ludzi przeciwko sobie .
~~Dyniowa Rezeda napisał(a):Ktoś napisał: ~~ja napisał(a): Artykuł beznadziejny stanowi pożywkę dla hejterów - zanim ktoś napisze takie głupoty dobrze byłoby poczytać trochę o drzewach ,które rosna w Rynku - przycinane to katalpy , które bez przycinania tracą kształti słabo kwitną - nie przycinane obok wejścia do ratusza wygląda na lipę - więc nie wymaga cięcia- chcesz człowieku cień ubierz kapelusz albo usiądż pod parasolka i przestańcie w końcu nakręcać ludzi przeciwko sobie .
Amen. Mądrego to dobrze "posłuchać "