~~bazyliszek napisał(a): jak miałem 15 lat to zwiedzałem klasztor z butelką wina w ręku.bez przewodnika
~~bazyliszek napisał(a): jak miałem 15 lat to zwiedzałem klasztor z butelką wina w ręku.bez przewodnika
~~bazyliszek napisał(a): jak miałem 15 lat to zwiedzałem klasztor z butelką wina w ręku.bez przewodnikażeby tylko z winem☠️
~~Bławatkowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): jak miałem 15 lat to zwiedzałem klasztor z butelką wina w ręku.bez przewodnika
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): jak miałem 15 lat to zwiedzałem klasztor z butelką wina w ręku.bez przewodnikażeby tylko z winem☠️
A znajdź ta butelkę teraz, to dopiero było by odkrycie...
~~Nadżółkły Osteospermum napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Łubin napisał(a):odnosiłem do skupu,a dzisiaj własne puszki noszę do skupu,bo z wina przeżuciłem się na piwoKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): jak miałem 15 lat to zwiedzałem klasztor z butelką wina w ręku.bez przewodnika
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): jak miałem 15 lat to zwiedzałem klasztor z butelką wina w ręku.bez przewodnikażeby tylko z winem☠️
A znajdź ta butelkę teraz, to dopiero było by odkrycie...