a więc czekaj ...
czuję się dumny z takiego wyróżnienia i zapewniam że nie zawiodę ...;D
popatrzę tylko jak Rosjanie i Rosjanka rozpieprzają punkt po punkcie przeciwników ...
to ''woda na mój młyn'' :D
Ale to kolega jot69 ma z tym problem i wyraził swoje oburzenie z tego powodu, nie ja.
Jego się pytaj czy to się leczy, czy bycie hipokrytą odziedziczył ;)
I nie dawajmy się propagandzie mediów
Ukry -da
Orki - niet
wypadły mi kupony to pojechaliśmy do Kaufa ...zostałem sobie by zapalić fajanka a że nie palę w autku to stanąłem obok i tak sem paczę ...w lewo w prawo i...stoi sobie pięć aut obok siebie na upaińskich blachach ,obok jedno polskie i ...dwa kolejne z UpA ...
wycieczka jakaś czy co?
teraz patrzę na niebo nad Ukrainą i Białorusią a tam ani jednego samolotu...
wszystkie stealth? ;D
to już nad Polską leci sobie dwanaście ...nie zaznaczono który leci z CPK ...;D
wczoraj na Zheng która ma zagrać z Igą był kurs 15 zł a trzy ,cztery godziny później 13 ...
dzisiaj 9 zł ...no zobaczymy do ilu spadnie bo to dopiero w poniedziałek...
dzisiaj ciekawy meczyk będzie z Laylą Hernandez i Jill Teichman który według grafiku ma się zacząć o 7.15
a więc jeśli będzie transmisja jeszcze jedna -mała tym razem kawa- i leżakowanie przed tivi ...;)
szybko się okaże czy jeszcze raz będę musiał jechać do ''buka'' ;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.