~~Polak patriota ale nie dziwny czlowiek napisał(a): Czekasz na Lucjana? I zaczniesz znowu pluć na niego? Brakuje ci tematu to pisz o swojej ukochanej Ukrainie. Bo coś mi się wydaje że upada. Już się zaczyna pisać że wszystkiego im brakuje więc może zorganizuj jakąś zbiórkę narodową.
Zastosowana autokorekta
PIS-PO-PRL napisał(a): Trzeba przestać reagować na troli. Choć w sumie szkoda ;(
Jeden wszędzie mnie widzi, drugi uroił sobie jakieś dyskusje sobie tylko wiadome :D
Noo… to sobie dyskutujcie.
I dajcie znać jak to biuro na dolnych się rozkręca… może się zapiszę ;))Dopisane 27.06.2022r. o godz. 11:43:Ktoś napisał: ~~Polak patriota ale nie dziwny czlowiek napisał(a): Czekasz na Lucjana? I zaczniesz znowu pluć na niego? Brakuje ci tematu to pisz o swojej ukochanej Ukrainie. Bo coś mi się wydaje że upada. Już się zaczyna pisać że wszystkiego im brakuje więc może zorganizuj jakąś zbiórkę narodową.
Ja na niego nie czekam… ja z nim browara pije ;)Zastosowana autokorekta
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Panie Palikot wódke pan daj za darmo ,żołądkowa
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Panie Palikot wódke pan daj za darmo ,żołądkowa