Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prawda jest ciekawa… Ewa Potyszka – kandydatka na wójta Gminy Gromadka
~~Panda niezalogowany
8 lipca 2022r. o 22:22
~~Z powiatu napisał(a): Jestem byłym radnym i miałem przyjemność współpracować z Panią Ewą ,uważam że jest najlepszą kandydatką na stanowisko Wójta Gminy Gromadka .

Może i dobra dziewczyna, niestety nigdy publicznie się określiła, zawsze grała z dystansem, żeby korzyść była z każdej strony; i Panu Bogu świeczka i diabłu ogarek. W kościele pierwsza, w Radzie Parafialnej podobnie a tu w PO i przeciw PiS. Jak to rozumieć? Dla mnie jej czas minął, idź Ewcia spokojnie na emeryturę, ploty w gminie to nie tylko twoja specjalność, to specjalność 80% pracowników. Zamiast pracować, to ploty i kawa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Panda niezalogowany
8 lipca 2022r. o 22:25
Prawda jest ciekawa, tylko zależy kogo ona dotyczy.
~~Czerwonozłoty Pierwiosnek niezalogowany
9 lipca 2022r. o 6:58
~~Z powiatu napisał(a): Jestem byłym radnym i miałem przyjemność współpracować z Panią Ewą ,uważam że jest najlepszą kandydatką na stanowisko Wójta Gminy Gromadka .

Bo wy w tej radzie dbacie TYLKO o siebie, nie o ludzi. Dlatego była najlepsza w układach. Nam układów nie trzeba, a dbania o wybór ów, nie o siebie. Na emeryturę Ewa.
~~Jacek niezalogowany
9 lipca 2022r. o 7:24
To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.
~~Migdałowa Frezja niezalogowany
9 lipca 2022r. o 8:17
~~Panda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Z powiatu napisał(a): Jestem byłym radnym i miałem przyjemność współpracować z Panią Ewą ,uważam że jest najlepszą kandydatką na stanowisko Wójta Gminy Gromadka .

Może i dobra dziewczyna, niestety nigdy publicznie się określiła, zawsze grała z dystansem, żeby korzyść była z każdej strony; i Panu Bogu świeczka i diabłu ogarek. W kościele pierwsza, w Radzie Parafialnej podobnie a tu w PO i przeciw PiS. Jak to rozumieć? Dla mnie jej czas minął, idź Ewcia spokojnie na emeryturę, ploty w gminie to nie tylko twoja specjalność, to specjalność 80% pracowników. Zamiast pracować, to ploty i kawa.
Jak nie jest w PIS to ma szanse na wygraną.
~~Jeck niezalogowany
9 lipca 2022r. o 9:05
~~Jacek napisał(a): To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.

Ktoś zapomniał się podpisać, że pisze sam o sobie, a w rezultacie stara się o synekurę " dobrze płatne stanowisko niewymagające wielkiego wysiłku ani umiejętności"
~~Anty-kreml niezalogowany
9 lipca 2022r. o 9:06
~~Jacek napisał(a): To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.

Gromadce potrzebny jest gospodarz który dba o mieszkańców,a nie ciepła osoba którą z pewnością jest pani Ewa , bycie wójtem to służba mieszkańcom gminy,a nie wąskiej grupie wybrańców
~~Paweł niezalogowany
9 lipca 2022r. o 9:18
Z tego wynika że nikt z kandydatów na wójta gminy Gromadka nie zasługuje na wybór na to stanowisko. Kierują się tylko korzyściami materialnymi. Nam potrzebny skromny i dobry gospodarz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.