~~Z powiatu napisał(a): Jestem byłym radnym i miałem przyjemność współpracować z Panią Ewą ,uważam że jest najlepszą kandydatką na stanowisko Wójta Gminy Gromadka .
~~Z powiatu napisał(a): Jestem byłym radnym i miałem przyjemność współpracować z Panią Ewą ,uważam że jest najlepszą kandydatką na stanowisko Wójta Gminy Gromadka .
~~Panda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Z powiatu napisał(a): Jestem byłym radnym i miałem przyjemność współpracować z Panią Ewą ,uważam że jest najlepszą kandydatką na stanowisko Wójta Gminy Gromadka .
Może i dobra dziewczyna, niestety nigdy publicznie się określiła, zawsze grała z dystansem, żeby korzyść była z każdej strony; i Panu Bogu świeczka i diabłu ogarek. W kościele pierwsza, w Radzie Parafialnej podobnie a tu w PO i przeciw PiS. Jak to rozumieć? Dla mnie jej czas minął, idź Ewcia spokojnie na emeryturę, ploty w gminie to nie tylko twoja specjalność, to specjalność 80% pracowników. Zamiast pracować, to ploty i kawa.
Jak nie jest w PIS to ma szanse na wygraną.
~~Jacek napisał(a): To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.
~~Jacek napisał(a): To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.