~~Paweł napisał(a): Z tego wynika że nikt z kandydatów na wójta gminy Gromadka nie zasługuje na wybór na to stanowisko. Kierują się tylko korzyściami materialnymi. Nam potrzebny skromny i dobry gospodarz
~~Jacek napisał(a): To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.
~~Radek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jacek napisał(a): To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.
Mój prapradziadek walczył np. w powstaniu styczniowym , a dziadek w bitwie nad Bzurą. Ten patriotyzm zaszczepiony jest mojej rodzinie od wielu pokoleń.
~~Radek napisał(a): wstaniu styczniowym , a dziadek w bitwie nad Bz