Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prawda jest ciekawa… Ewa Potyszka – kandydatka na wójta Gminy Gromadka
~~Jack niezalogowany
9 lipca 2022r. o 9:25
~~Paweł napisał(a): Z tego wynika że nikt z kandydatów na wójta gminy Gromadka nie zasługuje na wybór na to stanowisko. Kierują się tylko korzyściami materialnymi. Nam potrzebny skromny i dobry gospodarz

Kto nie chce dobrze zarabiać, jest taki? Może radni, prezydenci miast, starosta i wójt to będą funkcje społeczne, wtedy się okaże kto jest takim społecznikiem. Ha ha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jeck niezalogowany
9 lipca 2022r. o 9:29
W pracy jestem, na państwowej posadzie to mam czas was hejtować.
Pozdrawiam
~~Radek niezalogowany
9 lipca 2022r. o 14:28
~~Jacek napisał(a): To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.

Mój prapradziadek walczył np. w powstaniu styczniowym , a dziadek w bitwie nad Bzurą. Ten patriotyzm zaszczepiony jest mojej rodzinie od wielu pokoleń.
~~Pszeniczny Koleus niezalogowany
9 lipca 2022r. o 14:44
Ewa ti pierwsza grzesznica,nie może kandydować.Ludzie wybierają na rozum.
~~gong niezalogowany
9 lipca 2022r. o 15:03
~~Radek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jacek napisał(a): To wspaniała kobieta bardzo ciepła i szczera znam jej całą rodzinę z lubelskiego gdyż tam mieszkam tutaj pracuje i jedno co mogę powiedzieć jest to rodzina o bardzo dużych wartościach życiowych szczerych i prawdziwych wyniesionych z domu i jeśli miałbym komuś w dzisiejszych czasach zaufać to właśnie Ewie bo znam jej poglądy upór w dążeniu do celu i szczerość wobec ludzi.

Mój prapradziadek walczył np. w powstaniu styczniowym , a dziadek w bitwie nad Bzurą. Ten patriotyzm zaszczepiony jest mojej rodzinie od wielu pokoleń.

Ble , ble, ble
~~Żółtawozielona Męczennica niezalogowany
10 lipca 2022r. o 9:33
No skoro Karol udzielił jej POparcia, to jest to POcałunek śmierci.
~~Różowofioletowy Osteospermum niezalogowany
10 lipca 2022r. o 10:38
~~Radek napisał(a): wstaniu styczniowym , a dziadek w bitwie nad Bz

tylko po której stronie ?
~~jes-jes niezalogowany
10 lipca 2022r. o 20:07
Kiedy to spotkanie kandydatów w Gromadce ? Może się wybiorę posłuchać co będą nam obiecywać. Niektórzy mają funkcje decyzyjne od lat, więc już chyba wszystko zrobione.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza