~~Tabaczkowy Hebe niezalogowany 8 lipca 2022r. o 15:13
~~Przekrwiona Pragnia napisał(a): i na co to wystarczy piec na gaz?????????? tylko czy będzie gaz???? na pompe ciepla stanowczo za mało .... a piec na chrust?????
czytaj tytuł, to kasa na promocję działania a nie na kupowanie pieców.
~~Kakaowa Męczennica niezalogowany 8 lipca 2022r. o 16:15
Lepiej kupcie dwa piece za te pieniądze i niech dwie osoby wylosują talon / jak to za komuny / na zakup pieca. To będzie z tego jakaś korzyść , a jak nie to Urzędasy się tym zaopiekują.
Robi mi kalkulację na fotowoltaikę i pompę ciepła, wyszło 85 tysięcy. Więc jak to pogodzić? Wg. mnie brakuje mi jeszcze 60 tysięcy, to niestety muszę sobie odpuścić.
~~Szaroczarny Wrzosiec niezalogowany 8 lipca 2022r. o 21:23
Gaz i prąd 300% w górę.
Trzeba kupić piec w którym można palić starymi butami i oponami.
Niech sobie eurokołchoz w d... wsadzi swoja ekologię.
Sami zwożą do nas śmieci , a potem je podpalają i wielcy ekolodzy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.