Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stadion Miejski w Bolesławcu z certyfikatem PZLA. Odbiór obiektu przebiega bez zakłóceń
~~Karmelowa Kobea niezalogowany
1 godz. 13 min. temu
Z tekstu wynika, że odbiór techniczny przebiega bezproblemowo - czyli odbioru jeszcze nie ma a już są dopuszczenia. Nie wiem czy tak może być?.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Darek niezalogowany
1 godz. 3 min. temu
Czy wszyscy mieszkańcy będą mogli kożystać z bieżni stadionu? Czy jest to obiekt wyremontowany za społeczne pieniądze, dla garstki uprzywilejowanych???
~~Były lekkoatleta 84 niezalogowany
54 min. temu
Myślę że przy dobrych wiatrach jak i zaangażowaniu ze strony miasta oraz klubu stadion lekkoatletyczny może gościć częściej na ustach wszystkich łącznie z prasą i tv a niżeli półka nożna. Organizacja Mistrzostw Polski U28, U22 zapewne pomogła by wprowadzić i wypromować ten stadion w Polsce. Warunki nawet na organizacje obozowa sportowych są bardzo dobre( baseny , rzutnie treningowe przy Rajskiej baza hotelowo żywieniowa) Zapewne można to wykorzystać i odrobić choć troszkę zainwestowanych środków.Powodzenia.
~~Radosław Błogosław niezalogowany
41 min. temu
Może stadion pod kątem lekkiej się nada na garstkę kibiców ale pod kątem jakiegoś piłkarskiego wydarzenia to tragedia. Gdzie są miejsca parkingowe panie prezydencie? Gdzie i w jakich warunkach będą przebierać się występujący sportowcy? W sypiącym się skansenie jakim jest budynek biurowy z dwiema szatniami?
~~Bolesławianin niezalogowany
35 min. temu
Dobre wiatry to są po grochówce. A tutaj czytałem że tam nawet kibelków jest za mało więc może być problem jak z pięciu dopadnie sr...czka. ;]
Ale prezes ma się dobrze . ;]
''Czy wszyscy mieszkańcy będą mogli kożystać z bieżni stadionu? Czy jest to obiekt wyremontowany za społeczne pieniądze, dla garstki uprzywilejowanych???''

Czy Roman na to odpowie? Czy odpowie na to administrator obiektu? Myślę że nie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!