Czy wszyscy mieszkańcy będą mogli kożystać z bieżni stadionu? Czy jest to obiekt wyremontowany za społeczne pieniądze, dla garstki uprzywilejowanych???
Myślę że przy dobrych wiatrach jak i zaangażowaniu ze strony miasta oraz klubu stadion lekkoatletyczny może gościć częściej na ustach wszystkich łącznie z prasą i tv a niżeli półka nożna. Organizacja Mistrzostw Polski U28, U22 zapewne pomogła by wprowadzić i wypromować ten stadion w Polsce. Warunki nawet na organizacje obozowa sportowych są bardzo dobre( baseny , rzutnie treningowe przy Rajskiej baza hotelowo żywieniowa) Zapewne można to wykorzystać i odrobić choć troszkę zainwestowanych środków.Powodzenia.
Może stadion pod kątem lekkiej się nada na garstkę kibiców ale pod kątem jakiegoś piłkarskiego wydarzenia to tragedia. Gdzie są miejsca parkingowe panie prezydencie? Gdzie i w jakich warunkach będą przebierać się występujący sportowcy? W sypiącym się skansenie jakim jest budynek biurowy z dwiema szatniami?
Dobre wiatry to są po grochówce. A tutaj czytałem że tam nawet kibelków jest za mało więc może być problem jak z pięciu dopadnie sr...czka. ;]
Ale prezes ma się dobrze . ;]
''Czy wszyscy mieszkańcy będą mogli kożystać z bieżni stadionu? Czy jest to obiekt wyremontowany za społeczne pieniądze, dla garstki uprzywilejowanych???''
Czy Roman na to odpowie? Czy odpowie na to administrator obiektu? Myślę że nie .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.