Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wybory w Gromadce: Ryszard Kawka gościem Bolec.Info - NA ŻYWO!
~~Iwona niezalogowany
18 lipca 2022r. o 14:30
~~Malinowy Winorośl napisał(a): Ten człowiek za działanie w Radzie Powiatu jest spalony. Nikt go na wójta nie wybierze. Trzeba myśleć, gdy się jest osobą publiczną. Za idio.tyczne działanie, nie zostanie wójtem. Popieram w 100%
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Blond Tawuła niezalogowany
18 lipca 2022r. o 15:17
Ja głosuję za Ewą!
~~Don Vito niezalogowany
18 lipca 2022r. o 16:54
Chodziło mi o parkingi w Osłej, bo Kawka od urodzenia tam mieszkał, od jakiegoś czasu mieszka w Różyńcu, ale przy okazji
dowiedziałem się, że tam też nic nie zrobił. Widać chce jechać na autorytecie poprzednika.
Dziękuję prowadzącemu, choć zawsze myślałem, że Pan Kazimierz jest za Platformą.
Czekamy na kolejnych kandydatów.
Pozdrawiam
~~Jogi niezalogowany
18 lipca 2022r. o 17:12
W sprawie nowego Urzędu Gminy trąbiłem już od 8 lat, wreszcie dotarło do niektórych.

W sprawie melioracji w północno zachodniej części gminy cisza, a miał i ma na to wpływ od dawna. Większość niewyczyszczonych rowów to rowy powiatowe. Podpierają się głupim przepisem, że to rolnik ma czyścić rowy, a tymczasem w ustawie pisze, że rolnik czyści rowy które są jego własnością i leżą na jego gruncie.
Obowiązek czyszczenia rowów spoczywa na właścicielu, tj. powiatowe czyści powiat, gminne gmina a rolnika rolnik.
~~Płomienna Kalina niezalogowany
18 lipca 2022r. o 21:27
Wszystkich informuję o tym, że na portalu Istotne Bolesławiec ukazał się spot kandydata na wójta Pana Kawki. Jest możliwość zadawania pytań, które podlegają weryfikacji moderatora. Niestety są pytania wybierane, nie wiem, czy przypadkiem nie przez samego kandydata które się ukazują, a które nie. Pytanie dlaczego kandydat przyjął tak pasywna postawę. Przypomina to dzielnie dzisiejszych wlodarxy z PiS, którzy zapraszają na spotkania wybrańców. Nie tedy droga Proszę Pana. Zadałem tam pytania które są tutaj poniżej, ale tam się już nie ukazały.
13021
eto
18 lipca 2022r. o 23:36
PiS czy Platforma, od lat ta sama wersja.
Stawiajmy na młodych, może coś się zmieni w tym naszym kraju.
Niewielu młodych ludzi garnie się do polityki, bo starzy tam ciągle rządzą, Kaczyński się kończy na prawicy będą szybciej zmiany.
Jak słucham tych posłów z lewicy w Europarlamencie to i mi krew się gotuje, chociaż Stan Wojenny pamiętam, miałem już wtedy swoje lata żeby doskonale to wszystko rozumieć co się w Polsce dzieje.
~~Tymek niezalogowany
19 lipca 2022r. o 9:55
Ale tego radnego z Rozynca trochę wywołał do tablicy, dziwne ze swój swojego trochę błotkiem obrzucił...chyba zdecydowanego poparcia u swoich nie ma...
~~wow niezalogowany
19 lipca 2022r. o 10:00
Jedno co PiS zrobił dobrego to to, że zlikwidował Ministerstwo Prywatyzacji i przestał likwidować polskie firmy. Dzięki temu ceramika w Bolesławcu i KGHM jeszcze istnieją.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.