~~chałka napisał(a): 3 x TAK .
~~Marcin napisał(a): 100 x TAK
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowawa Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): ,, A prawo jest takie że to premier desygnuje komisarza (p.o. wójta) takie są przepisy. Nie sądzisz chyba że wskazałby na komisarza to towarzystwo wzajemnej adoracji rodem z PO i bolesławieckiego ratusza?''
Więc wskazał znakomitego fachowca , pomocnika składacza mebli ,absolwenta ogólniaka .
A ten ogólniak to był wieczorowy gdzie po wpłaceniu czesnego ,świadectwo jest wypisane .
Ale skręcanie mebli to nie w kij dmuchał ,próbowałam sama ,2 razy je z powrotem rozkręcałam bo mi elementy zostawały.
Powinnaś zgłosić się do Pogody na instruktarz skręcania mebli ,wtedy nic ci nie zostanie .
~~Brązowawa Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowawa Glicynia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): ,, A prawo jest takie że to premier desygnuje komisarza (p.o. wójta) takie są przepisy. Nie sądzisz chyba że wskazałby na komisarza to towarzystwo wzajemnej adoracji rodem z PO i bolesławieckiego ratusza?''
Więc wskazał znakomitego fachowca , pomocnika składacza mebli ,absolwenta ogólniaka .
A ten ogólniak to był wieczorowy gdzie po wpłaceniu czesnego ,świadectwo jest wypisane .
Ale skręcanie mebli to nie w kij dmuchał ,próbowałam sama ,2 razy je z powrotem rozkręcałam bo mi elementy zostawały.
Powinnaś zgłosić się do Pogody na instruktarz skręcania mebli ,wtedy nic ci nie zostanie .
Nie śmiem mu przeszkadzać w czynieniu suwerenowi dobrze .Cały kraj Go potrzebuje ,węgla i cukru szuka ,Naczelnik bez Niego ślepy i głuchy jest .
Więc już niech ten mój mebel będzie bez drzwi albo szuflady niż przez to miała by się cała Polska zawalić .
~~kaszankowy men napisał(a): A ja wam mówię ludziska że nie warto głosować,bo im wszystkim chodzi tylko o kasę i wpływy,szarego będą mieli w poważaniu (dalekim)