Horus napisał(a): a więc jednak ...
~~Złotożółty Kokornak 4 godz. 48 min. temu
I EDUKACJĘ!
tego ci brakuje ...nie wiesz co to jest ''bukwa'' ?
dziwne bo capisz mi tu ''ukrem'' ;D
no bo jaki Polak napisze ''Rosjany''? ;D
skąd jesteś ?...z Charkowa czy jakiegoś Żytomierza?
masz tu jakąś pracę czy jedziesz na polskim socjalu? ;D
~~Złotożółty Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielona Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Max napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielona Borówka napisał(a): A kto staje po stronie ruskich i do tego nawołuje - NIECH SIEBIE NIE NAZYWA POLAKIEM!
A ty po czyjej stronie stoisz?
Polacy z Rosją wojny nie prowadzą.
Ja stoję po stronie normalności, której nie przedstawia ta durna nazistowska rosja.
Normalność....zniszczona Libia,Irak,Syria,tylko dlatego że nie przywódcy tych państw coś zaczęli mówić o rozliczaniu się w innych walutach niż dolar.A może normalność to plandemia,lockdowny, przymusowe lub pod dużą presją szczepienia na nową grypę diagnozowaną lipnymi testami?
SIEMA RUSKA КURWО, TAK SIĘ SKŁADA, ŻE LIBIA, IRAK I SYRIA WSPÓŁPRACUJĄ Z TĄ РІЕRDOLONĄ ROSJĄ I ZASŁUŻYŁY NA KILKA BOMBEK OD JANKESÓW! NATOMIAST WY РІЕRDOLONE RUSKIE КUREWKI BĘDĘ WAS SZKALOWAŁ WSZĘDZIE! NIE UMKNIECIE MOIM UWAGOM, TY KACAPSKI NARODZIE ZAKOMPLEKSIONYCH ІDІОТÓW! RUSKIE SРІЕRDALAJCIE!
Paszoł ty na ....
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotożółty Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielona Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Max napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielona Borówka napisał(a): A kto staje po stronie ruskich i do tego nawołuje - NIECH SIEBIE NIE NAZYWA POLAKIEM!
A ty po czyjej stronie stoisz?
Polacy z Rosją wojny nie prowadzą.
Ja stoję po stronie normalności, której nie przedstawia ta durna nazistowska rosja.
Normalność....zniszczona Libia,Irak,Syria,tylko dlatego że nie przywódcy tych państw coś zaczęli mówić o rozliczaniu się w innych walutach niż dolar.A może normalność to plandemia,lockdowny, przymusowe lub pod dużą presją szczepienia na nową grypę diagnozowaną lipnymi testami?
SIEMA RUSKA КURWО, TAK SIĘ SKŁADA, ŻE LIBIA, IRAK I SYRIA WSPÓŁPRACUJĄ Z TĄ РІЕRDOLONĄ ROSJĄ I ZASŁUŻYŁY NA KILKA BOMBEK OD JANKESÓW! NATOMIAST WY РІЕRDOLONE RUSKIE КUREWKI BĘDĘ WAS SZKALOWAŁ WSZĘDZIE! NIE UMKNIECIE MOIM UWAGOM, TY KACAPSKI NARODZIE ZAKOMPLEKSIONYCH ІDІОТÓW! RUSKIE SРІЕRDALAJCIE!
Paszoł ty na ....
SAM SРІЕRDALAJ TY ROSYJSKI СWЕLU! ROSYJSKI NARODZIE РІЕRDOL SIĘ!
~~Zielonobiały Platan napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): a więc jednak ...
I EDUKACJĘ!
Może to kobieta i jedzie na Polskich bolcach? :)
Horus napisał(a): a więc jednak ...
I EDUKACJĘ!
~~Zielonobiały Platan napisał(a): Kokornak!
Grzegorz z "Jak rozpętałem II wojnę światową" jakie miał nazwisko, z jakiej miejscowości i z jakiego powiatu pochodził?
Odpowiadaj pało do lania