Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

W Centrum Specjalistycznym Borowscy S.C. borą kasę za wizytę a nie wystawiają paragonów

~~pacjent Centrum niezalogowany
27 lipca 2022r. o 12:09
W dniu dzisiejszym zapisałem się na wizytę prywatną do lekarza pani w rejestracji kazała mi uiścić za usługę a paragonu nie dostałem, jestem wieloletnim pacjentem tejże przychodni i zawsze pracownicy kombinują aby nie wydać paragonu, a o fakturę nawet nie wspomnę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~P Marysia z mężem niezalogowany
27 lipca 2022r. o 12:22
My tak podobnie mieliśmy 6 lipca 2022 zarejestrowaliśmy do Dr Borowskiej zapłaciłam w rejestracji 500 złotych za dwie osoby i nie otrzymaliśmy paragonów.
~~mika niezalogowany
27 lipca 2022r. o 12:27
Pracowałam na rejestracji to wiem jak wszyscy kombinują z kasą za wizyty nie wydają paragonów a kasa idzie do kieszeni, oszukują pracodawcę bo nie płaci wynagrodzenia na czas albo daje w ratach!!!!!!
~~ania b niezalogowany
27 lipca 2022r. o 12:31
to trzeba zgłosić do UKS i do prokuratury bo nie może tak być w państwie PIS. !
~~Czerwonawy Chaber niezalogowany
28 lipca 2022r. o 14:06
Co znaczy,że nie wydają za prywatną wizytę. Jesli zgłosisz przed zapisaniem,że chcesz fakturę to muszą dać. łaski nie robią. Jeśli takie coś ma miejsce,to kto osoba ,która nie otrzymała paragonu czy faktury niech zgłosi do Urzędu Skarbowego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza