~~ccc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwony Cyprysik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Audi napisał(a): Pytanie gdzie się spieszył bo to, że z Warszawy do oslej przyjechali w 2 godziny i 40 minut to wiemy pytanie po co się spieszyli nie było potrzeby ratowania ludzi.
Głąbie mnóstwo istnień było zagrożonych.
Wiesz co tam się paliło ?
Ten czarny słup dymu zatruł lub zatruje nie jedną istotę ludzką.
Ty qurw@ myślisz że to jod był i zdrowotny mikroklimat?
WRACALI z Osłej do Warszawy!!:)
[/c
WRACALI z oslej do WROCŁAWIA NIE WARSZAWY
~~Krystyna Hwaszcz napisał(a): Śmierć strażaka może zapobiegnie tym trwającym od kilku lat "samozapalaniem się" składowisk śmieci. Cześć jego pamięci i wyrazy ubolewania dla najbliższych! Mnóstwo strażaków bierze udział w takich akcjach, idzie na to mnóstwo czasu, wody i pieniędzy. A właściciele składowisk pozostają bezkarni, po prostu "samozapłonem" utylizują śmieci. Jeśli się mylę, to proszę powiedzieć, ile takich przypadków znalazło sprawę w sądzie? Moim zdaniem, jeśli ktoś prowadzi firmę utylizacyjną , to powinien wiedzieć, jak ZAPOBIEGAĆ samozapłonowi.
~~XYQ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karminowoczerwona Choina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobiały Ziarnopłon napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Audi napisał(a): Pytanie gdzie się spieszył bo to, że z Warszawy do oslej przyjechali w 2 godziny i 40 minut to wiemy pytanie po co się spieszyli nie było potrzeby ratowania ludzi.
Ty udajesz czy naprawdę jesteś de bil em?
Może i nie było potrzeby ratowania ludzi ale ten pożar był naprawdę duży wiem bo widziałam co się działo i jak się paliło pożar się mógł rozprzestrzenić dalej
~~XYQ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karminowoczerwona Choina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobiały Ziarnopłon napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Audi napisał(a): Pytanie gdzie się spieszył bo to, że z Warszawy do oslej przyjechali w 2 godziny i 40 minut to wiemy pytanie po co się spieszyli nie było potrzeby ratowania ludzi.
Ty udajesz czy naprawdę jesteś de bil em?
Może i nie było potrzeby ratowania ludzi ale ten pożar był naprawdę duży wiem bo widziałam co się działo i jak się paliło pożar się mógł rozprzestrzenić dalej
a tych trzech temu zapobiegli , żenua