~~Morska Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Jak możecie coś takiego napisać czy wy nie macie sumienia ?! Ten syf te plastiki oleje azbest nawet gówno w pieluchach tam jest ! Nie zagraża zdrowiu? Kłamstwopodle mieszkańcy powinni zadać odszkodowac i natychmiastowego zamknięcia zaprzestania działalności obu tych firm jak również powinni zabrać ten syf i wysypać tym polskim pachołkom którzy to sprowadzili przed dom
Chodzę na spacery z dziećmi do lasu czesto to widzę jak mieszkańcy gromadki i oslej dbają o czystość środowiska zachowują się jakby w domach nadal nie mieli śmietników. Brak mi słów co piszesz o I powinni zapłacić..... a kara za śmiecenie w lasach powinna zaczynać się od 50 tys to może wieśniaki nauczyliby się.
~~Morska Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Jak możecie coś takiego napisać czy wy nie macie sumienia ?! Ten syf te plastiki oleje azbest nawet gówno w pieluchach tam jest ! Nie zagraża zdrowiu? Kłamstwopodle mieszkańcy powinni zadać odszkodowac i natychmiastowego zamknięcia zaprzestania działalności obu tych firm jak również powinni zabrać ten syf i wysypać tym polskim pachołkom którzy to sprowadzili przed dom
Chodzę na spacery z dziećmi do lasu czesto to widzę jak mieszkańcy gromadki i oslej dbają o czystość środowiska zachowują się jakby w domach nadal nie mieli śmietników. Brak mi słów co piszesz o I powinni zapłacić..... a kara za śmiecenie w lasach powinna zaczynać się od 50 tys to może wieśniaki nauczyliby się.
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Morska Papryka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Jak możecie coś takiego napisać czy wy nie macie sumienia ?! Ten syf te plastiki oleje azbest nawet gówno w pieluchach tam jest ! Nie zagraża zdrowiu? Kłamstwopodle mieszkańcy powinni zadać odszkodowac i natychmiastowego zamknięcia zaprzestania działalności obu tych firm jak również powinni zabrać ten syf i wysypać tym polskim pachołkom którzy to sprowadzili przed dom
Chodzisz do lasu z dziećmi i co tam robisz ? Mieszkańcy to tam rzucają czy te firmy w samochodach zwożą nie trzeba zakopywać nie trzeba palić nie trzeba chować to jest to nowe pro ekologicz na e r po związanie jak pozbyć się śmieci. Nie kupuj batoników kondomów i redbuki pampersów to nie będzie śmieci nie kupuj wody w butelce. Z drugiej strony teraz woda ze studni nie zdrowa z wodociągów jeszcze gorsza to dobro z zachodu już nam się chyba przejadło
Pustaku umiesz czytac tekst ze zrozumieniem ....spaceruje i obserwuje jak takie buractwo wyp.... śmieci w kominiarkach
~~Burobrązowy Nachyłek napisał(a): W takie bzdury to dzieci w przedszkolu nie uwierzą bo pani nauczycielka nauczania przedszkolnego mówi że palenie plastiku jest BE .
Ci ekostrażacy to powinni zajęcia prowadzić w przedszkolu mojego dziecka i myślę że dzieci by ich WYŚMIAŁY.