~~dubler M napisał(a): M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): 17 sierpnia 1980r. przedstawiono 21 postulatów MKS.
Wszystkie my zrealizowali z nadwyżką .
Miałem się w tym temacie nie wypowiadać , Pan M dubler Horusa robi jemu konkurencję , ale Tobie mój dublerze , odpowiem , nie kompromituj się .
Postulaty zostały skierowane przez strajkujących stoczniowców do przedstawicieli władzy ludowej którzy podpisując się
pod nimi przyjęli je do realizacji , realizację postulatów rozpoczęli w nocy z 12/13 grudnia 1981r .
Realizowała je zbrodnicza organizacja WRON pod przywództwem sług moskiewskich Jaruzelskiego i Kiszczaka .
Pozdrawiam dublera .
I co Lucjanie ,wszystkie zrealizowane,Tusk nie przeszkadzał?
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): .
Miałem się w tym temacie nie wypowiadać , Pan M dubler Horusa robi jemu konkurencję
Pozdrawiam dublera .
a to ciekawe ...bo i ja miałem ''olać '' ten temat bo jest po prostu marną kopią mojego tematu o ''fenomenie'' ;D
konkurencja jak ORMO...
wiecznie czuwa...;D
Po raz pierwszy zgadzam się z TOBĄ .
Dopisane 17.08.2022r. o godz. 15:23:~~DUBLER L Z napisał(a): M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): 17 sierpnia 1980r. przedstawiono 21 postulatów MKS.
Wszystkie my zrealizowali z nadwyżką .
Miałem się w tym temacie nie wypowiadać , Pan M dubler Horusa robi jemu konkurencję , ale Tobie mój dublerze , odpowiem , nie kompromituj się .
Postulaty zostały skierowane przez strajkujących stoczniowców do przedstawicieli władzy ludowej którzy podpisując się
pod nimi przyjęli je do realizacji , realizację postulatów rozpoczęli w nocy z 12/13 grudnia 1981r .
Realizowała je zbrodnicza organizacja WRON pod przywództwem sług moskiewskich Jaruzelskiego i Kiszczaka .
Pozdrawiam dublera .
No i co panie związkowiec. Co było potem? Polska mlekiem i miodem spłynęła a Polacy w szambie po szyje ?
Polska potem spłynęła krwią Górników Wujka , około 100 działaczy Solidarności , kilku księży w tym brutalny mord
Jerzego Popiełuszki .
Dopisane 17.08.2022r. o godz. 15:25:
PS . w 1983 roku Solidarność została zdelegalizowana .
~~Delegalizatornia napisał(a): Jaruzel zamknął te niby związki. Oni tylko strajkować umieli.Gospodarka to praca nie strajki.
~~Panie Lucjan napisał(a): Napisz pan jak jest dzisiaj. Przewodniczący służy do mszy i prezesowi do trzymania parasolki.Gdzie te związki jak ceny węgla poszybowały ?Gdzie ten węgiel na którym ponoć Polska stoi ?
~~Panie Lucjan napisał(a): Napisz pan jak jest dzisiaj. Przewodniczący służy do mszy i prezesowi do trzymania parasolki.Gdzie te związki jak ceny węgla poszybowały ?Gdzie ten węgiel na którym ponoć Polska stoi ?
~~M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Panie Lucjan napisał(a): Napisz pan jak jest dzisiaj. Przewodniczący służy do mszy i prezesowi do trzymania parasolki.Gdzie te związki jak ceny węgla poszybowały ?Gdzie ten węgiel na którym ponoć Polska stoi ?
Tusk wszystko ukradł .