~~WYPIERDALJ STĄD napisał(a): Tu jest Polska , ruski pachołku .
~~Faryzeusz napisał(a): Byłem w ZOMO, byłem w ORMO teraz jestem za platformą .
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Faryzeusz napisał(a): Byłem w ZOMO, byłem w ORMO teraz jestem za platformą .
Od czasu powszechnego internetu , możemy przekonać się na własne oczy jak ogromny odsetek matołów ukrywał się w narodzie.
Ktoś może być zszokowany, ale prawda jest brutalna… większość z PIS-d to biedna ciemnota, zaściankowi frustraci, karierowicze i zwykli idioci .
~~Ala napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Faryzeusz napisał(a): Byłem w ZOMO, byłem w ORMO teraz jestem za platformą .
Od czasu powszechnego internetu , możemy przekonać się na własne oczy jak ogromny odsetek matołów ukrywał się w narodzie.
Ktoś może być zszokowany, ale prawda jest brutalna… większość z PIS-d to biedna ciemnota, zaściankowi frustraci, karierowicze i zwykli idioci .
A ty takie plugastwa pisząc kim jesteś? Panią profesor?
Dlaczego dla ciebie profesor to ktoś lepszy ? Zobacz np.Pawłowicz , to jest dopiero chamidło . Co ci będę Ola kadziła ,prawda w oczy kole i odezwały się nożyce.
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ala napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Faryzeusz napisał(a): Byłem w ZOMO, byłem w ORMO teraz jestem za platformą .
Dlaczego dla ciebie profesor to ktoś lepszy ? Zobacz np.Pawłowicz , to jest dopiero chamidło . Co ci będę Ola kadziła ,prawda w oczy kole i odezwały się nożyce.
A może nożyce to ty Jadzia? Pozdrawiam i mądrości kobiecej i delikatności i kultury słowa życzę.
~~Ala napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ala napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Faryzeusz napisał(a): Byłem w ZOMO, byłem w ORMO teraz jestem za platformą .
A może nożyce to ty Jadzia? Pozdrawiam i mądrości kobiecej i delikatności i kultury słowa życzę.
Olka dzięki za życzenia ,baba a jajami jestem . Ja tylko uderzyłam w stół ,na co odezwały się nożyce .