~~Była pracownica niezalogowany 18 sierpnia 2022r. o 22:54
Jestem bardzo zaskoczona tą informacją. Jestem byłą pracownicą tego parku wodnego i nigdy nie powiem złego słowa na temat Pana T. Mogę wręcz przeciwnie powiedzieć, że dla mnie pokazał bardzo ludzką twarz. Pomógł mi a nie musiał. Nie będę pisać o co chodzi w każdym razie wg mnie to bardzo zła decyzja. A miałam okazję pracować na obu zamkniętych basenach w Bolesławcu i mam porównanie. Na drugim basenie kierownik potrzebował adoracji ...
~~Żółtopomarańczowa Irga niezalogowany 19 sierpnia 2022r. o 2:26
A ja jestem tylko osobą korzystającą z basenów i też jestem zniesmaczony ta decyzją. Porządnych ludzi się czepiają, żeby tylko moc wsadzić na stołek jakąś polityczna figurę, która straciła inny stołek. Pewnie zajdą zmiany na gorsze...
~~Bladozielona Krzewuszka napisał(a): Wy tak serio z tą tzw. radą nadzorczą? W tym mieście decyduje o wszystkim jeden człowiek, o składzie tej śmiesznej rady również.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.