~~Morelowa Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~dziwisz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~parapapapa napisał(a): A czemu redaktory kłamią że ta spontaniczną inicjatywę ogłosił papa w południe jak napisał o tym tuż przed północą dzień wcześniej?
To proste ,napisał przed północą , ogłosił w południe .czego nie rozumiesz Paweł ? Jedno i drugie, to 12.00
Ale jak powiedział Marek Suski ;Księżyc jest ważniejszy od słońca bo świeci w nocy, gdy jest ciemno, a słońce świeci w dzień, kiedy i tak jest jasno .
~~Bolecnauta napisał(a): Po te podziały w mieście. Panie Prezydencie przykro mi o tym mówić, ale to wina tej władzy. Zawsze i wszędzie warto się porozumieć. Wszyscy jesteśmy z tej samej gliny i wszyscy w proch się obrócimy. Proszę o więcej empatii i refleksji. Zamiast forsować niepotrzebny konflikt.
~~Groszkowy Kocanki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Po te podziały w mieście. Panie Prezydencie przykro mi o tym mówić, ale to wina tej władzy. Zawsze i wszędzie warto się porozumieć. Wszyscy jesteśmy z tej samej gliny i wszyscy w proch się obrócimy. Proszę o więcej empatii i refleksji. Zamiast forsować niepotrzebny konflikt.
PRAWDA, ta władza popiera konflikty, dzieli mieszkańców, wówczas lepiej się rządzi, przykładów jest wiele. Niszczy się inicjatywy oddolne, ważne są tylko imprezy pod hasłem " prezydent zaprasza"( za nasze podatki !!!) inne niedofinansowane padają. Jak długo jeszcze...????