~~Zszarzała Słonecznica napisał(a): 2 lata go sądzili .Niech szlag trafi takie sądy.Ten Ziobro to ma rację,że tych sędziów trzeba wziąć za twarz.
~~Rezedowa Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zszarzała Słonecznica napisał(a): 2 lata go sądzili .Niech szlag trafi takie sądy.Ten Ziobro to ma rację,że tych sędziów trzeba wziąć za twarz.
przecież Ziobro i PiS ma sędziów od 7 lat - to widać że za PO i Tuska było - skuteczniej, taniej i sprawy trwały krócej - pisowkie kanalie niech szlag trafi - masz racje
~~Ołowianoszary Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rezedowa Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zszarzała Słonecznica napisał(a): 2 lata go sądzili .Niech szlag trafi takie sądy.Ten Ziobro to ma rację,że tych sędziów trzeba wziąć za twarz.
przecież Ziobro i PiS ma sędziów od 7 lat - to widać że za PO i Tuska było - skuteczniej, taniej i sprawy trwały krócej - pisowkie kanalie niech szlag trafi - masz racje
Pierwszy post był mój.
Abyśmy się dobrze zrozumieli.Jestem ostatnim ,który popierałby tego poj...ba Ziobrę.Tylko jak za PO oczywiste sprawy w sądach wlokły się latami,tak widać ,ze mimo starań w/w jest to samo.Obserwowałem poprzednio nieraz procesy jak sędziowie "cyzelowali" sprawy,jak ciągnęli je w nieskończoność - sprawy na pierwszy rzut oka oczywiste.Przypomnijcie sobie np .sprawy FOZ czy gangów warszawskich.Wniosek nasuwał się jeden : system jest chory.
Szkopuł w tym ,że naprawę trzeba było robić spokojnie za pomocą lanceta a nie rympał jak to zrobił i robi nadal Ziobro.
Zastosowana autokorekta