~~Czarna Pęcherznica napisał(a): Brawo panie Rafale, tak trzymać. Jeszcze trochę każdy kto chodzi po ulicach i chodnikach miasta będzie musiał płacić. Deptanie kostki i asfaltu musi kosztować.!
~~krz napisał(a): Jestem za strefą płatną na ul. Ślusarskiej. Mieszkam nieopodal i widzę jaki jest problem z przejazdem przez tą ulicę. Ludzie parkują jak chcą. W dodatku mieszkańcu nie mają możliwości zaparkować swoje auta.
~~a to już nie autonomia napisał(a):Maciek to ty?Ktoś napisał: ~~Rafał Kotlarski napisał(a): Szanowni Bolesławianie. My nie zawiedliśmy. Jestem dumby ze mogłem w imieniu wszystkich stanąć sam. Bo o to chodziło. Ci ktorzy mogli a nie przyszli zawiedli sami siebie i swoje rodziny. Ale bez obawy.. To dopiero początek. Będziemy obnażać wszystko.
Ależ Panie Rafale skoro jest Pan Autonomią to prawa miejskie i stanowione przez jak to Pan nazywa firmę "Republic of Poland" Pana nie dotyczą chyba co ?
~~West napisał(a): Człowieku, nawet nie stanęli razem z tobą twoi kumple z grupy protestacyjnej. Fejsbukiem to wy nie wygracie.
~~ujh napisał(a): trzeba rowerki kupic, paliwo drogie, oplaty za parking no niestety coś za coś ....jest też darmowe mzk ale to komuna , kilka kursów na dzien do tego pełne ludzi.... zostaje kupic hulajnoge elektryczna ...ale jak pradu braknie to lipa .... rower ....jednak