~~Malinowoczerwona Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistozielona Daglezja napisał(a): Można by zrobić tak . Że jak w jakiejś wiosce ktoś wyrzuci śmieci do lasu to dla całej wsi zawiesza się wypłacanie tych wszystkich 500plus trzynastek pietnastek itp . Myślę że już w 24h byłby sprawca znaleziony . Kto wie czy w 2h nawet by tego mieszkańcy nie załatwili. Hahahaha
a skąd wiesz ze to nie z miasta te śmieci tutaj wywalają???????????
~~Złocistozielona Daglezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwona Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielona Daglezja napisał(a): Można by zrobić tak . Że jak w jakiejś wiosce ktoś wyrzuci śmieci do lasu to dla całej wsi zawiesza się wypłacanie tych wszystkich 500plus trzynastek pietnastek itp . Myślę że już w 24h byłby sprawca znaleziony . Kto wie czy w 2h nawet by tego mieszkańcy nie załatwili. Hahahaha
a skąd wiesz ze to nie z miasta te śmieci tutaj wywalają???????????
Oczywiście że jest taka możliwość ale na wsi to raczej zawsze ktoś wie o co chodzi.
Nie może być publicznego przyzwolenia na takie śmiecenie . Kary powinny być bardzo dotkliwe.
kara jak kogoś złapiesz za rękę .... na wsi akurat śmieci zabieraja dość często, gabaryty 2 razy w roku, jest pszok .... dla mnie wystarczy aby wszystko wyrzucać w odpowiednie miejsca..... na gruz kontenery mozna zamówic ....
~~klucznick napisał(a): śmieciem tj pis i trzeba posprzątać .jak najszybciej.