~~Celestynowy Koleus napisał(a): Pochodzę z Nowogrodźca, przez jakieś 7 lat mieszkałem w Lubaniu z miłą chęcią wróciłem. Pomieszkajcie w mieście Lubań masakra!!! Nowogrodziec nie ma się czego wstydzić tylko jakieś statystyki nie takie w tym roku .
~~Nc napisał(a): Dawajcie ludziom węgiel, wolewoda dolnslaski powiedział że każdy do świąt dostanie węgiel, już środa popołudniu, został, czwartek, piątek, iostatni dzień sobota i będziecie mieli węgiel
~~ccc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Celestynowy Koleus napisał(a): Pochodzę z Nowogrodźca, przez jakieś 7 lat mieszkałem w Lubaniu z miłą chęcią wróciłem. Pomieszkajcie w mieście Lubań masakra!!! Nowogrodziec nie ma się czego wstydzić tylko jakieś statystyki nie takie w tym roku .
Jak możesz porównywać tą dziurę Nowogrodziec do miasta powiatowego jakim jest Lubań .
~~Brązowoszary Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~ccc napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Celestynowy Koleus napisał(a): Pochodzę z Nowogrodźca, przez jakieś 7 lat mieszkałem w Lubaniu z miłą chęcią wróciłem. Pomieszkajcie w mieście Lubań masakra!!! Nowogrodziec nie ma się czego wstydzić tylko jakieś statystyki nie takie w tym roku .
Jak możesz porównywać tą dziurę Nowogrodziec do miasta powiatowego jakim jest Lubań .
Nie można porównać , bo Lubań to brudne i śmierdzące miasto . Nic tam ciekawego nie ma to nie pluj na inne miasta .
Śmierdzi to ci z gęby jakby szambo wywozili .