~~przegrana sprawa napisał(a): Szkoła za pieniądze ? Podobno za pieniądze to i ksiądz się modli a co dopiero uzyskać świadectwo z wymarzonymi ocenami :D
~~jegor napisał(a):Ktoś napisał: ~~Morelowy Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jagoda napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oj oj napisał(a): Dajcie dzieciom wybór rezygnacji z innych przedmiotów! Tu moglibyście być w szoku!!! Po co te dane???? Tylko ludziom wodę z mózgu robicie!
Ty tak serio ?Nie wierzę ...
No niestety taka prawda.
Nie tyle chodzi o robienie dzieciakom wody z mózgu o ile że jeżeli nie ma przymusu to po co będzie się uczyć polskiego czy matematyki?
Dla mnie polski w średniej szkole to był zmarnowany czas.
Widać . NaPISałeś bez przecinków .
Ortografia to tylko niewielki procent nauki polskiego.
Jeżeli ktoś dużo czyta to nie ma z tym problemu.
~~Wiktoria napisał(a): Dzieci niczemu nie są winne, że mają słabych rodziców, którzy zwątpili w wartości, które stworzyły naszą cywilizację. Ale ci sami rodzice już nawet w swój własny autorytet przestali wierzyć. Dla nich liczy się tylko własny interes, Netflix, galerie handlowe i inne marności. Naiwnie wierzą, że wychowanie pod tytułem "robota co chceta" przyczyni się do powstania nowego lepszego świata. Rozkład rodziny następuje na naszych oczach
Skutki tego będą opłakane. Ale te bezmyślne masy ludzkie tego nie są w stanie tego dostrzec.
~~Wojtek napisał(a): Jeszcze zatęsknicie za Kościołem, który opluwacie. Gdy już to zrozumiecie to prawdopodobnie będzie już za późno.
Ta nowa tęczowa rewolucja pożre swoje własne dzieci. A na końcu jak ta tęczowa wieża Babel się zacznie walić, wejdą OBCY, którzy swojej wiary nie utracili i zaprowadzą swój nowy porządek.
Zatem bawcie się swoim życiem drogie dzieci póki jeszcze możecie bo to już ostatki.
Zastosowana autokorekta