~~Bbb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniony Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~XXX napisał(a): To nieprawda. Pijarzy i Oxpress mają bardzo zbliżone wyniki, z angielskiego Oxpress zawsze pisze najlepiej w mieście i powiecie.
Ilu chętnych na jedno miejsce do tego prestiżowego LO ? Obawiam się, że mają problem z obłożeniem w klasach :-)
Są dzieciaki, które niestety się w tym roku nie dostały.
Bardzo wielu uczniów się nie dostało. Sporo też wyleciało, szkoła naprawdę trzyma poziom.
~~Oj oj napisał(a): Dajcie dzieciom wybór rezygnacji z innych przedmiotów! Tu moglibyście być w szoku!!! Po co te dane???? Tylko ludziom wodę z mózgu robicie!
~~Jasnoróżowy Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowoszara Piwonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Niecierpek napisał(a): Po pierwszej bombie atomowej wszyscy pobiegniecie do Kościoła.
Ale wielu ludzi tylko po to żeby zobaczyć lej.
A kto szanowny panie jest pana idolem lub wzorem dziennikarstwa? jak to kto. Na szczęście już nieżyjący urban. Celowo pisze z małej litery to nazwisko...
Zdecydowanie nie Urban, miałem alergię na tego człowieka. I pamiętam zło, które firmował.
Nie jestem autorem tekstu o religii w szkołach.
Pozwoliłem sobie jedynie zażartować, że przy obecnym stosunku ludzi do kościoła i jego malejącej roli oraz upadającym autorytecie, ludzie niekoniecznie będą biegli do kościoła w przypadku wojny.
~~Jagoda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oj oj napisał(a): Dajcie dzieciom wybór rezygnacji z innych przedmiotów! Tu moglibyście być w szoku!!! Po co te dane???? Tylko ludziom wodę z mózgu robicie!
Ty tak serio ?Nie wierzę ...
~~Morelowy Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jagoda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oj oj napisał(a): Dajcie dzieciom wybór rezygnacji z innych przedmiotów! Tu moglibyście być w szoku!!! Po co te dane???? Tylko ludziom wodę z mózgu robicie!
Ty tak serio ?Nie wierzę ...
No niestety taka prawda.
Nie tyle chodzi o robienie dzieciakom wody z mózgu o ile że jeżeli nie ma przymusu to po co będzie się uczyć polskiego czy matematyki?
Dla mnie polski w średniej szkole to był zmarnowany czas.
Widać . NaPISałeś bez przecinków .