~~Biaława Rogownica napisał(a): Ktoś napisał: ~~Dyniowa Jeżówka napisał(a): Firma DPD to najgorsza firma w Polsce, a kurierzy w ch...ja sobie lecą.
Jeżeli mam możliwość wyboru firmy kurierskiej to zawsze wybieram DPD, jeszcze nie darzyło się aby coś poszło nie tak. Do pozostałych też większych zastrzeżeń nie mam ale to z kurierami DPD najbardziej mi po drodze. Pamiętajcie też, że zachowanie kurierów w stosunku do nas także zależy od zachowania nas samych a uśmiech i dobre słowo potrafią czynić cuda.
Zawsze pogadam z kurierami i pośmiejemy się, i nigdy z nimi problemów nie miałem :) ostatnio DHL mi prezent zrobił :) kurier podał mi nad bramą pudło, spojrzałem adres mój, przyni0słem do domu otwieram a tam trzy pudełka z butami sportowymi :) pytam się mego kochania po co zamawiała tyle butów?-Ja nic takiego nie zamawiałam. Dopiero spojrzałem na nazwisko i? adres Nasz a nazwisko inne :) byłem u Sołtysa czy zna takiego, też nie znał :) za pół godziny mam dzwonek przy furtce, stoi młody chłopak .-Tutaj podobno moja paczka przyszła.-A nazwisko? Podał zgadzało się i oddałem prawowitemu właścicielowi. Chłopaka znałem z widzenia bo codziennie biega koło mnie tylko nazwiska nie znałem :)