Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwizytor Columbus Elite

~~Wesoły Romek niezalogowany
20 października 2022r. o 9:53
~~Dyniowa Jeżówka napisał(a): Firma DPD to najgorsza firma w Polsce, a kurierzy w ch...ja sobie lecą.

Napisał kurier z DHL :) zawsze przed przyjazdem z przesyłką kurier z DPD dzwoni, że będzie i za jaki czas, jeszcze mi się nie zdarzyło by mnie zawiedli, gdy Nas w domu nie ma (zakupy) to na Naszą prośbę zostawia paczkę na tarasie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtorudy Wiesiołek niezalogowany
20 października 2022r. o 10:12
~~Dyniowa Jeżówka napisał(a): Firma DPD to najgorsza firma w Polsce, a kurierzy w ch...ja sobie lecą.

a to niestety prawda
~~Biaława Rogownica niezalogowany
20 października 2022r. o 10:31
Jeżeli mam możliwość wyboru firmy kurierskiej to zawsze wybieram DPD, jeszcze nie darzyło się aby coś poszło nie tak. Do pozostałych też większych zastrzeżeń nie mam ale to z kurierami DPD najbardziej mi po drodze. Pamiętajcie też, że zachowanie kurierów w stosunku do nas także zależy od zachowania nas samych a uśmiech i dobre słowo potrafią czynić cuda.
20 października 2022r. o 10:59
~~Biaława Rogownica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dyniowa Jeżówka napisał(a): Firma DPD to najgorsza firma w Polsce, a kurierzy w ch...ja sobie lecą.
Jeżeli mam możliwość wyboru firmy kurierskiej to zawsze wybieram DPD, jeszcze nie darzyło się aby coś poszło nie tak. Do pozostałych też większych zastrzeżeń nie mam ale to z kurierami DPD najbardziej mi po drodze. Pamiętajcie też, że zachowanie kurierów w stosunku do nas także zależy od zachowania nas samych a uśmiech i dobre słowo potrafią czynić cuda.

Zawsze pogadam z kurierami i pośmiejemy się, i nigdy z nimi problemów nie miałem :) ostatnio DHL mi prezent zrobił :) kurier podał mi nad bramą pudło, spojrzałem adres mój, przyni0słem do domu otwieram a tam trzy pudełka z butami sportowymi :) pytam się mego kochania po co zamawiała tyle butów?-Ja nic takiego nie zamawiałam. Dopiero spojrzałem na nazwisko i? adres Nasz a nazwisko inne :) byłem u Sołtysa czy zna takiego, też nie znał :) za pół godziny mam dzwonek przy furtce, stoi młody chłopak .-Tutaj podobno moja paczka przyszła.-A nazwisko? Podał zgadzało się i oddałem prawowitemu właścicielowi. Chłopaka znałem z widzenia bo codziennie biega koło mnie tylko nazwiska nie znałem :)
~~Prezydent Bożejowic niezalogowany
20 października 2022r. o 11:35
Bo buty do biegania to pozwalają schudnąć
20 października 2022r. o 13:31
~~Prezydent Bożejowic napisał(a): Bo buty do biegania to pozwalają schudnąć

Chodząc z kijkami zrzuciłem 6 kilogramów już :) za stary jestem na bieganie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy