Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Miasto chce maksymalnie podnieść podatki
~~Wesoły Romek niezalogowany
21 października 2022r. o 20:00
~~dwuimienny prezio napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~TW bablina napisał(a): Trzeba się zacząć wyprowadzać z tego kraju

Dwuimienny i jednoportkowy szuka kasy by za te parkomaty zapłacić :)ze swojej kasy nie dopłaci :)

Ty na wsi zabitej dechami pod Olsztynem nie płacisz. To wara ci od osądzania wadzy . Zrobimy jak zechcemy .

Napisał co wiedział "Szczepan" z pod tyldy :) czyli bamber z Ocic :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2022r. o 20:07
~~Spopielały Dereń napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Koleus napisał(a): Jeśli ale to jeśli kompletnie przesądzą naród musi zaprotestować w jeden skuteczny sposób nikt nie płaci żadnych podatków i już jeśli w pracy ci odprowadza rzuć papiery idź na zasiłek niech oni płacą

niestety nierealne...
odetną ci gaz ,prąd, wyrzucą siłą z mieszkania...
do tego ludzie mają dzieci a tym nie wytłumaczysz że państwo jest złodziejskie...
Nic by nie zrobili gdyby ludzie stanęli jeden za drugim, bez prądu gazu da się żyć. Z mieszkania mojego nikt mnie nie wyrzuci.
Nawet jeżeli czynszu nie będę płacił, gdy za mną staną sąsiedzi.

może masz rację ...
ale do tego potrzebna jest prawdziwa solidarność społeczna...
ale czy ona jest?
popatrz jak wiele jest w ludziach uległości nawet na naszym lokalnym podwórku...
każdy nawet największy idio.ty.zm naszego ''carewicza'' przechodzi prawie bez echa...
a przecież te ''pomysły '' to nie tylko jego ''zasługa'' bo ma obok siebie klikę towarzyszy ...
~~Brunatnoczerwony Koleus niezalogowany
21 października 2022r. o 20:45
~~Spopielały Dereń napisał(a): Panie Roman przyjeżdżam teraz na urlop do Polski i obiecuję Panu że taczką Pana wywiozę z urzędu.
To przez was ludzie muszą pracować za granicą. Zrobimy tak, że to wy pojedziecie do Rosji na przymusowe roboty.
50% ludzi z Bolesławca kombinuje za granicą jak tu polepszyć swój byt, a wy darmozjady siedzicie na dupach i tylko się zmieniacie.

Im o to chodzi o to walczyli żebyśmy musieli zapuer za granicą wszystko niszczyli jak ktoś zaczynał na swoim to z siebie wychodzili żeby zniszczyć a terazxchca podatków żeby płacić złodziejom za co pytam ? W sądach bandziory i komuchy totalne darmozjady ludzie z ulicy bez studiów są mądrzejsi w policji skorumpowana bandycją i psychole tylko żeby nas pilnować żeby nikt nie podskoczył na budżetowych stanowiskach dzieci funkcjonariuszy komuszych którzy na "transformacji" się obłowili i składają lojalki ? Komu ? Służbom obcym. Pier ich jeszcze teraz kampania żeby za to walczyć ? Nie wystarczy odmalować kamienice i kostkę zmienić pod spodem syf i wszyscy widzą
21 października 2022r. o 20:49
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Spopielały Dereń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Koleus napisał(a): Jeśli ale to jeśli kompletnie przesądzą naród musi zaprotestować w jeden skuteczny sposób nikt nie płaci żadnych podatków i już jeśli w pracy ci odprowadza rzuć papiery idź na zasiłek niech oni płacą

niestety nierealne...
odetną ci gaz ,prąd, wyrzucą siłą z mieszkania...
do tego ludzie mają dzieci a tym nie wytłumaczysz że państwo jest złodziejskie...
Nic by nie zrobili gdyby ludzie stanęli jeden za drugim, bez prądu gazu da się żyć. Z mieszkania mojego nikt mnie nie wyrzuci.
Nawet jeżeli czynszu nie będę płacił, gdy za mną staną sąsiedzi.
może masz rację ...
ale do tego potrzebna jest prawdziwa solidarność społeczna...
ale czy ona jest?
popatrz jak wiele jest w ludziach uległości nawet na naszym lokalnym podwórku...
każdy nawet największy idio.ty.zm naszego ''carewicza'' przechodzi prawie bez echa...
a przecież te ''pomysły '' to nie tylko jego ''zasługa'' bo ma obok siebie klikę towarzyszy ...

To prawda struktury mają silne klika jak cholera najgorszego zakupczynca nie ruszysz jeśli należy ... Aż strach ... Tylko przemoc na nich działa oni upupili ludzi do stopnia że nikt nigdy im poprostu w ryj nie oddał. Ja nie mam dzieci rodzina się mnie wyrzekła więc myślę że ja mogę się poświęcić ... Żeby reszta się bała

Zastosowana autokorekta

21 października 2022r. o 20:50
~~TW bablina napisał(a): Trzeba się zacząć wyprowadzać z tego kraju

Oni tego chcą
~~Zielonkawożółta Laurowiśnia niezalogowany
21 października 2022r. o 20:57
Pan Roman w wywiadzie dla ,, Muzycznego Radia " naswietlal, że będzie światło na mieście przygasal.
Proponuje jemu, ażeby pozakladal świeczki i przyjął się za kościelnego.
Przed pójściem do Ratusza będziesz gasil A później wyjściu zapalal .
No widzisz jaka oszczędność?
~~Leśne Ruchadło niezalogowany
21 października 2022r. o 21:05
~~Brunatnoczerwony Koleus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~TW bablina napisał(a): Trzeba się zacząć wyprowadzać z tego kraju

Oni tego chcą

Mówisz, zostaną tylko bezpartyjnizpisem?
Same 'Mejzy' będą żyć w SanEscobar?
~~xx niezalogowany
21 października 2022r. o 21:09
Ale będzie ............................co zrobią i jak postąpią RADNI - WIADOMO przytakną i pozamiatane.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.