~~Krwistoczerwona Jagoda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ułudka napisał(a): Wy się dachem interesujecie a gdzie węgiel z pod szkoły? A po drugie byłam na otwarciu świetlicy i jak weszłam to nie wiedziałam gdzie stanąć bo tak śmierdziało wilgocią a wy tu piszecie że piękna świetlica...chyba przeniose dzieci do innej szkoły bo mi się choroby nabawia grzyba....dramat
Pani Marto jak Pani tak śmierdziało (zastanawia mnie tylko co...) to po co Pani dziecko zostawiła na świetlicy? Chyba, że już waszej rodzinie wyczerpały się argumenty i nie macie co komentować...
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowy Orzech napisał(a): Czyli jednak chciał naciągnąć na remont dachu ,teras okaże się że i był opozycjonistą ,mało wiemy jako sąsiedzi Adama
No to niech naprawi ten Swój dach, nie będzie zagrażał dzieciom.
Widać mentalność i zawiść, no to niech sąsiedzi raz wykażą miłosierdziem i pomogą
A szanowny pan niech dalej wisi na bramie i nic nie robi.A gdzie dzieci szanownego pana niech wspomogą tatusia .
~~Xena napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowy Orzech napisał(a): Czyli jednak chciał naciągnąć na remont dachu ,teras okaże się że i był opozycjonistą ,mało wiemy jako sąsiedzi Adama
No to niech naprawi ten Swój dach, nie będzie zagrażał dzieciom.
Widać mentalność i zawiść, no to niech sąsiedzi raz wykażą miłosierdziem i pomogą
A szanowny pan niech dalej wisi na bramie i nic nie robi.A gdzie dzieci szanownego pana niech wspomogą tatusia .
Jak ci żal d ściska to sam przy bramie postuj kto ci broni
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Widzi Pan Panie Psiuch na miłosierdzie w tej wiosce nie ma co liczyć każdy ma opinię i wielu w kościele się pokazuje jako ci szlachetni a tak naprawdę cóż w domu zabobony i oddawanie pokłonów mamonie i diabłowi oj wiem do czego są zdolni ale Bóg wynagrodzi Pani Psiuch Bóg wynagrodzi