Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Drożyzna największa od dwudziestu sześciu lat, drenuje kieszenie bolesławian
~~Płomienny Grab niezalogowany
31 października 2022r. o 17:28
~~Jasnoniebieski Przetacznik napisał(a): Tylko totalny głu.pek myśli, że inflacja, to wina PISu. To wina Putina i nikogo innego.

To wina pisowców i nikogo innego.
Inflację pisowce wprowadzili na pół roku przed wojną.
Złodziejska banda .
Sprzedali teraz większość akcji Orlenu i PGNiG.
Najwięksi szkodnicy od czasów Gierka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Grigori Sakaszwili niezalogowany
31 października 2022r. o 17:28
~~Złotobrązowa Tawułka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnautka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoniebieski Przetacznik napisał(a): Tylko totalny głu.pek myśli, że inflacja, to wina PISu. To wina Putina i nikogo innego.

Nic nie rozumiesz, dołożyli na rynek 300 mld pustego pieniądza

Ty jak dziecko, ...... co ci łopozycja mówi to ty powtarzasz jak dziecko we mgle,

A geju wie o tej inflacji ?
~~Emeryt niezalogowany
31 października 2022r. o 17:33
Ja jem dwa razy mniej niż rok temu, a z 13 i14 odłożyłem wszystko. Oszczędności mam dwa razy większe niż rok temu.
~~wystarczy nie kraść niezalogowany
31 października 2022r. o 17:59
Zobaczycie dziś w Wiadomościach TVP zestaw materiałów o tym, jak bardzo inflacja doskwiera Francuzom (6,1% ), Niemcom (10,9%) czy Duńczykom (5,9%).
W raju Kaczyńskiego zaś (18%) ludzie są po prostu szczęśliwi...
~~Ołowianoszara Dalia niezalogowany
31 października 2022r. o 18:03
Dobrze tak ludziom! Mają, co chcieli. Nie szkoda mi zwłaszcza emerytów. Niech się teraz nacieszą 13 i 14 emeryturą.
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
31 października 2022r. o 18:07
To prawda niech się nacieszą tą 13 i 14 , jak ja wrócę to WIADOMO KOP w DUPE i 5 zł waloryzacji . Barwny .
~~Mondry niezalogowany
31 października 2022r. o 18:13
~~Milioner Donald TUSK napisał(a): To prawda niech się nacieszą tą 13 i 14 , jak ja wrócę to WIADOMO KOP w DUPE i 5 zł waloryzacji . Barwny .

Jak będzie deflacja to nie będzie 5 zł.
Już niedługo poparcie dla PiS zrówna się z inflacją…
~~co za PISi qtas niezalogowany
31 października 2022r. o 18:23
~~Złotawa Truskawka napisał(a): Wyborcom to nie przeszkadza. I tak dalej teksty że za Tuska do 67 roku i podwyżki 2 zł i 5 zł na godzinę. Nie żebym był za Tuskiem. Gardze pisem i peło

Nie wierzę , po studiach tyle ci płacili ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza